“Aliens In The Attic” Recension

aita

En familjefilm som definitivt får en att skratta

Filmen handlar om familjen Pearson, men då främst deras barn. Familjen åker till sitt sommarställe tillsammans med barnens kusiner för vad de tror ska bli en trevlig familjesemester. När Bethanys (Tisdale) bror Tom (Jenkins) ska fixa parabolen på taget får han och Jake (Butler) sig en otrevlig överraskning då fyra aliens har invaderat familjens tak och vind.

Aliens uppgift är att ta över världen och samtidigt försöker barnen stoppa dem på många olika sätt. Tazer, Razor och Skip som tre av alierna heter har ett slags chip som de skjuter på vuxna och sedan kan de kontrollera dem genom en kontroll så att de gör de sakerna de ber dem att göra. Detta tar alierna givetvis fördel av, men även barnen gör det i form av deras egen farmor.

Den fjärde och sista alien heter, Sparks, och när man ser honom så tänker man nästan direkt på E.T. Han är också den som är vänlig av de fyra alierna och han har många bra egenskaper och han blir även med med barnen.

Jag tyckte filmen var bra överlag och den fick mig definitivt att skratta många gånger. Den “snälla” alien är dessutom bara för gullig. Scenerna då barnen har kontrollen över Bethanys pojkvän, Ricky (Hoffman), är en av de roligaste scenerna i filmen. Ashley gör en helt ok insats som Bethany Pearson och jag hoppas att hon nu tar sig ann svårare roller och utmanar sig själv som skådespelerska.

Filmen får en trea i betyg och det beror framför allt på att den var väldigt rolig.

Sara
Breakingfree.se


Annan information:

Roll: Bethany Pearson
Release i USA | DVD & Blu-ray Disc:
09.07.31|09.11.03
Release på DVD & Blu-ray Disc i Sverige:
10.02.05
Hemsida:
Officiell | IMDB

Rollista:

I filmen medverka bland annat Ashley Tisdale, Robert Hoffman, Doris Roberts, Andy Richter, Kevin Nealon, Gillian Vigman, Tim Meadows, Austin Robert Butler, Carter Jenkins, Ashley Boettcher, Henri Young, Regan Young med flera.

Bilder:

Om ni vill se poster, stills och bakom kulisserna bilder från filmen kan ni klicka här.

Övrigt:

Filmen hette från början “They Came From Upstairs“.

Trailer:

Bild- och Video credit: 20th Century Fox & j14mag (Youtube)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.