Breakingfree.se Minns Tillbaka Till September 2008

zanessa

Jag kan knappt tro att det idag (28/9) är två år sedan Zac och Vanessa anlände till Hötorget och biograf Sergel för att gå på premiären av “High School Musical 3: Sista Året” och möta de svenska fansen.

Det var inte så mycket folk när jag och mina kusiner kom till Hötorget strax efter lunch, men skaran av fans bara växte. Jag fick möjligheten att stå med pressfotograferna, men precis innan ZV skulle komma fick jag snällt gå in för annars hade jag inte blivit insläppt när filmen började. Vad gör det när man senare fick se dem på nära håll ändå. Upplevelsen att vara i samma lokal som dem och höra dem bli intervjuade var en upplevelse jag sent kommer att glömma.

Allt om Zac och Vanessas besök i Stockholm 2008
Mitt inlägg från 08, bilder, intervjuer, ikoner – allt samlar på ett ställe

Kommentera gärna inlägget med era egna tankar kring Zac och Vanessas besök i september 2008. Vad var det bästa med deras besök och fick ni träffa dem och kanske fick ni en autograf?

zanessa zanessa zacvanessa

Bildkällor: Breakingfree.se, Aftonbladet, Msn.se

endpost

4 thoughts on “Breakingfree.se Minns Tillbaka Till September 2008

 • 09/28/2010 at 18:46
  Permalink

  Hej,du skrev till mig om Beastly att du skulle läsa boken innan du ska se filmen så jag undrar, finns det en bok av den filmen beastly?
  Jag längtar till filmen med,den verkar vara superbra!!!
  Ha de så bra 🙂

  Reply
 • 09/28/2010 at 15:08
  Permalink

  Jag såg Zac och Vanessa på Hötorget. Bästa dagen i mitt liv!

  Reply
 • 09/28/2010 at 15:06
  Permalink

  fick zac’s atograf 😀 bääästa dagen någonsin <3
  Tack sååå mkt Zac <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.