High School Musical Fem år!!!!!!!

hsm

Bildkällor: Disney, Breakingfree.se

Idag är det exakt fem år sedan den första “High School Musical“-filmen hade premiär. Tiden har gått fort eller hur?

Sedan premiären på Disney Channel i USA den 20 januari 20006 har det blivit två uppföljare, varav en har gått på bio. Filmen har setts av miljontals fans runt om i världen och soundtracken har sålt som smör.

Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag fick se ett klipp från filmen och jag blev förälskad direkt. Om ni inte redan vet vilket klipp det var så var det “Breaking Free”. Det blev sedan namnet på min hemsida.

Filmerna och låtarna får en alltid på bra humör och det är nog det som jag tycker är bäst med hela konceptet. Det är också roligt att man kan känna igen sig i karaktärerna eller man vet någon som liknar en viss karaktär. Under 2007 och 2008 hade jag det jobbigt i skolan och det var bl.a “HSM”-filmerna som gjorde mig på bra humör när jag kände mig nere.

Mitt bästa “HSM”-minne är nog första gången jag såg filmen. Om jag ska ta ut det bästa minnet från hela serien är det utan tvekan premiären av “HSM 3” i Stockholm när Zac och Vanessa var där och när man fick se den tredje filmen för första gången.

Jag har uppdaterat sidan för “HSM” för jag kände att det behövdes. Kolla gärna in den här för där finns det mesta som ni behöver veta om filmen. Bilder från filmen hittar ni här.

Zac, Vanessa, Ashley, Lucas, Corbin, Monique och Kenny och alla andra som som arbetat med “HSM” kommer säkert inte se detta, men jag vill tacka dem för en underbar film som för mig alltid kommer förbli en klassiker. “Grease” är en klassiker för våra föräldrar, men “HSM” har blivit en för oss.

och till sist “We’re All This Together” och “Once a Wildcat, always a Wildcat”.

Vad betyder “HSM”-filmerna för er och vad är ert bästa “HSM”-minne?

3 thoughts on “High School Musical Fem år!!!!!!!

 • 01/20/2011 at 18:51
  Permalink

  High School Musical är en av de bästa filmerna som finns 🙂

  Reply
 • 01/20/2011 at 15:34
  Permalink

  High School Musical är typ mitt liv .
  Once a wildcat, always a wildcat 😀 <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.