Morgonseminarium Med Monique Coleman I Stockholm

momo

Den 31 maj kommer det vara ett seminarium med Monique och Birgitta Löwander på FN:s huvudkontor i Stockholm. Jag kommer tyvärr inte vara närvarande, men jag kommer att komma till det lilla eventet som kommer att äga rum i Lund på kvällen. Mer information om eventet i Lund kommer inom kort.

Jag vet inte om det kommer finnas möjligheten att få hennes autograf, men det kommer säkert att vara ett intressant seminarium.

När: Tisdagen den 31 maj kl. 08:30-09:30 (macka och kaffe kommer serveras från kl. 08:00.)
Plats: Svenska FN-förbundets kontor, Skolgränd 2, Stockholm.
Anmälan: Skicka din anmälan till sofia.jagbrant@fn.se

Monique Coleman, FN:s ungdomsrepresentant för det internationella ungdomsåret och tillika High School Musical stjärna besöker FN-förbundet under 30 maj- 1 juni. Hon kommer både medverka på ett morgonseminarium om dialog och ungdoms attityder till varandra mellan gränserna.

Morgonseminarium med Monique Coleman, FN:s ungdomsrepresentant för det internationella ungdomsåret. Hur kan man bygga en ömsesidig förståelse mellan ungdomar på en lokal och global nivå?

Svesnka FN-förbundet bjuder in dig till ett morgonseminarium om intolerans och hur och hur man kan främja dialog och ömsesidig förståelse i både svenska och internationella sammanhang.

High School Musical“-skådespelerskan och FN:s ungdomsrepresentant, Monique Coleman,  kommer prata om sin erfarenheter på en global nivå, vilket omfattar aspekter av volontärarbete och aktivt deltagande i det civila samhället.

Birgitta Löwande, från forumet för levande historia kommer att tala om det aktuella läget i Sverige.

Seminariet kommer att vara på engelska. För att anmäla dig skicka ett mejl till Sofia Jagbrant så fort som möjligt. Använd mejladressen sofia.jagbrant@fn.se. Platserna till seminariet är begränsat och anmälan är bindande.

Källa: Fn.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.