“Die In A Gunfight”-regissören Pratar Om Zac

zac

Bildkälla: Mario Anzuoni

Det ser ut som att Zac kommer ha en hektiskt sommar och höst framför sig. Igår berättade jag att inspelningen av ‘The Paperboy‘ kommer starta i juli och i en ny intervju med MTV berättar regissören (Anthony Mandler) till den nya filmen ‘Die in a Gunfight‘ att de siktar på att spela in “DIAG”  i höst.

Nu vet vi inte om allt är klart än, men det kan hända att han även kommer spela in filmen med Dennis Quiad, som ännu inte fått något namn, i sommar. Om jag inte minns fel finns där också en deadline för när den amerikanska versionen av “Snabba Cash” måste spelas och det senast i april 2012.

“Jag skrev precis på för filmen ‘Die in a Gunfight’ som Zac Efron kommer att medverka i”, berättade Anthony Mandler för MTV News. “Det är ‘Fight Club’ möter ‘Romeo & Juliet”, en dyster framtids miljö, en annan värld [typ av historia] det är verkligen spännande.”.

Det låter definitivt inte som ‘High School Musical’ och Mandlers uppfattning är att detta kan bli filmen som ändrar människors syn på Zac som skådespelare.

“Det är absolut en möjlighet för honom att visa upp denna övergång från tonårsstjärna till man”, säger han. “Och jag tror att detta är filmen vi alla har väntat på att han ska göra, och som ‘Romeo & Juliet” var [Leonardo] DiCaprios eller att ‘Cry Baby’ var Johnny Depps. Där är en stor möjlighet för den här filmen att visa upp en annan sida av Zac Efron. Det är fantastiskt välskrivet manus… som är väldigt spännande.”.

Vad gäller filmens process, säger Mandler: “Vi gör omskrivningar av manuset och vi kommer förmodligen börja spela in filmen i höst”.

Källa: MTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *