Äventyrarna Vanessa Och Josh

Vanessa kommer inom kort börja inspelningen av “Gimme Shelter” och därför passade hon på att umgås lite med Josh Hutcherson under sin lediga tid. Josh kommer också snart börja spela in den nya filmen “The Hunger Games” som är baserad på böckerna med samma namn.

I söndags (22/5) besökte de Navitat Capony Adventures i Asheville, North Carlolina. Navitat Capony Adventures är ett slags äventyrsland/hinderbana där man får se naturen från ovan. Vanessa är en äventyrsmänniska så jag är inte förvånad att hon åkte dit. På bilderna ser de ut att ha väldigt kul, vilket jag unnar V. Det är nästan så att jag skulle vilja prova detta själv för jag tänka mig att man får en ordentlig adrenalin kick av det. Jag googlade och såg att där finns ett par liknande banor i Sverige om någon är intresserad. Läs mer om det här.

Vanessa ser bara för söt ut på bilderna. Jag undrar dock lite varför dem både ha keps och hjälm på sig. Jag hade tusen gånger hellre sett Zac på bilderna, men det går inte att undgå att hon har sett väldigt lycklig och glad ut de senaste månaderna och om Josh är en del av det, så so what. Det är hennes liv och jag är glad för hennes skull så länge hon är lycklig.

With their permission, we’re excited to share with you that actors Vanessa Hudgens and Josh Hutcherson zipped with us at Navitat Asheville yesterday! Thanks, Vanessa and Josh for joining us! Enjoy your time in Asheville 🙂 and we hope to see you soon in Cali!

Källa: Navitat

Klicka på bilden för att se en större version.

vanessa

Bildkälla: Navitat

2 thoughts on “Äventyrarna Vanessa Och Josh

  • 05/24/2011 at 23:09
    Permalink

    Aw, vad söta! Hon verkar vara så glad 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.