Tävla Och Vinn Soundtracket Till Sharpay’s Fabulous Adventure

sfa

Vill ni göra er vardag lite mer “fabulous”? I så fall ska ni delta i den nya tävlingen som startar på Breakingfree.se idag!

Soudntracket till “Sharapy’s Fabulous Adventure” släpps i Sverige idag och det vill jag givetvis fira. “SFA” innehåller bl.a 4 nya låtar med Ashley Tisdale, Lucas Grabeels cover på Justin Biebers hit “Baby” + en ny remix på “HSM 2”-låten “Fabulous”.

Jag kommer välja ut fem vinnare som kommer få varsitt soundtrack hemskickat till sig. Den här gången ökar ni er chanser att vinna om ni följer Breakingfree.se via Twitter och/eller gilla BF via Facebook.  Tack till EMI för att ni vill sponsra.

Klicka här för att delta och läsa mer om tävlingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.