Monique Coleman Hälsar Till De Svenska Fansen

Här kommer presenten från Monique som jag har pratade om tidigare. Efter att jag lämnade över fanboken till henne igår (1/6) frågade jag henne om hon kunde spela in en hälsning till de svenska fansen. Snäll som är tackade hon ja :).

I galleriet finns nu bilder på fanboken om ni skulle vilja se den. Tack till alla som skickade in en hälsning till Momo. Hon blev väldigt glad över den så arbetet med den var definitivt inte bortkastad tid.

Håll utkik på Breakingfree.se under sommaren för kommer jag att starta en ny tävling och den har med Monique att göra.


bokbokbokmoniquecoleman

4 thoughts on “Monique Coleman Hälsar Till De Svenska Fansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.