Videoklipp – Monique Colemans Föreläsning I Lund

Jag filmade delar av föreläsning med Monique som ägde rum på Spykens gymnasium i Lund i onsdags (1/6) och jag har nu laddat upp fem klipp till Youtube :).  Det sista klippet innehåller tyvärr bara ljud, eftersom jag inte hade tillräckligt med minne på min kamera till att spela in hela.

Föreläsningen var verkligen inspirerade och det är lite synd att inte dialogkvällen i Lund blev så att fler hade fått chansen att höra henne prata om “Gimme Mo'”, hennes engagemang för ungdomsfrågor med mera.

Jag tror inte jag skrev det förut, men jag kan tillägga att Momo är en jordnära person som står med båda fötterna på jorden och inte alls någon bortskämd Hollywood-stjärna. Läs gärna mitt inlägg från igår där jag skriver om hur det var att träffa henne.

Ett tips är att skruva ner ljudvolymen i slutet av del 5 pga av applåderna.

Del/part 1
Del/part 2
Del/part 3
Del/part 4
Del/part 5


moniquecoleman

One thought on “Videoklipp – Monique Colemans Föreläsning I Lund

  • 06/03/2011 at 21:20
    Permalink

    coolt att du filmade föreläsningen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.