Listan Över Zac Eventuella Kommande Projekt Blir Bara Längre Och Längre

Postat av: Sara den 12/6/11 kl 14:13

zac

Bildkälla: Mario Anzuoni

Manusförfattarna Jonny Umansky and Zach Hyatt blev nyligen intervjuade av Jewcy.com.  Jonny berättar bland annat att de just nu håller på att skriva en romantisk komedi till Zac. Han säger också att den är en icke-traditionell rom-com som fått namnet “The Ever After Part“.

Jonny: För tillfället skriver vi en romanstisk komedi till Zac Efron och det är icke-traditionell rom-com som heter “The Ever After Part”.

Källa: Jewcy.com

Ehs-wildcats påpekade också att Jonny hade twittrat om deras kommade film och att det kunde vara samma film som “The Ever After Part”.

Just broke the story for our next movie. It’s an absurdly dark action romcom. Why not?

Källa: Jonny Umansky

Precis som med många av hans andra eventuella kommande projekt är det här projektet bara i startgroparna och har långt kvar tills dess att man kan börja spela in den. Jag hoppas dock att om han väljer att göra den här att den kommer ha premiär efter “The Paperboy” och den andra filmen med Dennis Quiad. Jag vill det bästa för honom och just nu tror jag att det är bättre att satsa på filmer som de jag nämnde ovan. För att bli kvar i branschen och fortfarande vara kvar där om 10 år måste han utvidga sin fanskara som idag  för det mesta består av tjejer. Det är inget negativt med det, men jag tror han skulle må bra av lite manliga fans som ser hans skådespelartalang.

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliate


Ta chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale på fanforum.com med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Mest använda taggar just nu:


Äldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac Efron, Vanessa Hudgens eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English

Kodning av: Jennifer @ twilightsweden.se
Powered by: Wordpress

© Breaking Free 2006-2016