Listan Över Zac Eventuella Kommande Projekt Blir Bara Längre Och Längre

zac

Bildkälla: Mario Anzuoni

Manusförfattarna Jonny Umansky and Zach Hyatt blev nyligen intervjuade av Jewcy.com.  Jonny berättar bland annat att de just nu håller på att skriva en romantisk komedi till Zac. Han säger också att den är en icke-traditionell rom-com som fått namnet “The Ever After Part“.

Jonny: För tillfället skriver vi en romanstisk komedi till Zac Efron och det är icke-traditionell rom-com som heter “The Ever After Part”.

Källa: Jewcy.com

Ehs-wildcats påpekade också att Jonny hade twittrat om deras kommade film och att det kunde vara samma film som “The Ever After Part”.

Just broke the story for our next movie. It’s an absurdly dark action romcom. Why not?

Källa: Jonny Umansky

Precis som med många av hans andra eventuella kommande projekt är det här projektet bara i startgroparna och har långt kvar tills dess att man kan börja spela in den. Jag hoppas dock att om han väljer att göra den här att den kommer ha premiär efter “The Paperboy” och den andra filmen med Dennis Quiad. Jag vill det bästa för honom och just nu tror jag att det är bättre att satsa på filmer som de jag nämnde ovan. För att bli kvar i branschen och fortfarande vara kvar där om 10 år måste han utvidga sin fanskara som idag  för det mesta består av tjejer. Det är inget negativt med det, men jag tror han skulle må bra av lite manliga fans som ser hans skådespelartalang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *