Vanessa Hudgens Har Designat En Tygkasse Till Förmån För Välgörenhet

neutrogena

Bildkälla: Neutrogena via People

Förra året startade Neutrogena kampanjen “Wave for Change” där ungdomar fick chansen att ge tillbaka och stötta de som behövde det. Under 2010 samlade man in $200,000 till GlobalGiving som gick till utbildning, miljö och till katastrofhjälp. Pengarna gick bland annat till  att dubbla antalet stipenium till tjejer i Senegal, att skydda djurlivet i den Mexikanska golfen och för att återuppbygga hus och annat i det jordbävningsdrabbade Haiti (Källa: Neutrogena).

Det här året har Vanessa Hudgens, Hayden Panettiere Och Miranda Cosgrove designat sina egna tygkassar till förmån för olika ändamål. Jag tycker Vanessas tygkasse är väldigt snygg, färgglad och somrig. Om ni inte redan har listat ut det så designade V tygkassen till höger.

“Min tygkasse [till höger] är till förmån för olika katastrofhjälps projekt här i USA”, berättar Hudgens för PEOPLE. “Det är coolt att du kan hjälpa andra och få en rolig och trendig kasse. Det var roligt att designa och detta är den perfekta kassen för sommaren att antingen ha med sig under shoppingturen eller vid poolen eller till stranden”.

Källa: People

One thought on “Vanessa Hudgens Har Designat En Tygkasse Till Förmån För Välgörenhet

  • 07/02/2011 at 21:02
    Permalink

    Gulligt gjort av Vanessa, Hayden o andra som deltog. Vanessas var verkligen snygg och jag gillar hur hon har hjärtformat ordet HOPE.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *