Vanessa Hudgens Har Designat En Tygkasse Till Förmån För Välgörenhet

Postat av: Sara den 30/6/11 kl 20:41

neutrogena

Bildkälla: Neutrogena via People

Förra året startade Neutrogena kampanjen “Wave for Change” där ungdomar fick chansen att ge tillbaka och stötta de som behövde det. Under 2010 samlade man in $200,000 till GlobalGiving som gick till utbildning, miljö och till katastrofhjälp. Pengarna gick bland annat till  att dubbla antalet stipenium till tjejer i Senegal, att skydda djurlivet i den Mexikanska golfen och för att återuppbygga hus och annat i det jordbävningsdrabbade Haiti (Källa: Neutrogena).

Det här året har Vanessa Hudgens, Hayden Panettiere Och Miranda Cosgrove designat sina egna tygkassar till förmån för olika ändamål. Jag tycker Vanessas tygkasse är väldigt snygg, färgglad och somrig. Om ni inte redan har listat ut det så designade V tygkassen till höger.

“Min tygkasse [till höger] är till förmån för olika katastrofhjälps projekt här i USA”, berättar Hudgens för PEOPLE. “Det är coolt att du kan hjälpa andra och få en rolig och trendig kasse. Det var roligt att designa och detta är den perfekta kassen för sommaren att antingen ha med sig under shoppingturen eller vid poolen eller till stranden”.

Källa: People

1 kommentar till “Vanessa Hudgens Har Designat En Tygkasse Till Förmån För Välgörenhet”

  1. Vanessa Fan says:

    Gulligt gjort av Vanessa, Hayden o andra som deltog. Vanessas var verkligen snygg och jag gillar hur hon har hjärtformat ordet HOPE.

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliate


Ta chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale på fanforum.com med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Mest använda taggar just nu:


Äldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac Efron, Vanessa Hudgens eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English

Kodning av: Jennifer @ twilightsweden.se
Powered by: Wordpress

© Breaking Free 2006-2016