Vanessa Hudgens: Jag Såg Verkligen Ut Som En Pojke

Vanessa pratade lite med PEOPLE under gårdagens “Neutrogena – Wave for Change”-event i LA. Hon berättade lite om sin nya film “Gimme Shelter“, men även om Neutrogenas kampanj “Wave for Chanege”. En av de sakerna jag vill göra innan jag dör är att hoppa fallskärm så jag är lite avundsjuk på henne att hon ska göra/har gjort det.

En del av intervjun/artikeln innehåller spoilers!! Om ni vill läsa dessa är det bara att markera texten.

Jag vill också passa på att säga grattis i efterskott till Vanessas föräldrar, Gina och Greg, som firade 26:e bröllopsdag igår (18/7).

todays my parents 26th anniversary (: too cute – Stella Hudgens

@MamaGH Watcha doing today Gina? 🙂 How did you celebrate your anniversary? 🙂 – AlwaysHudgens

@AlwaysHudgens I’m at th gym! Celebrated it w/ my fam! It was lovely! Thnx – Gina Hudgens

@MamaGH hope everything is well and your anniversary was amazing! You Gus are always in my prayers 🙂 –ambermoluhoy

@ambermolubhoy. It was fantastic. We spent it together with my girls!thx – Gina Hudgens

vanessaFör hennes roll i  den kommande filmen “Gimme Shelter“, spelade inte Vanessa bara sin karaktären – hon blev ett med karaktären.  “Tatueringen, håret, kläderna, piercingarna, attityden, allt”, berättar hon för PEOPLE. “Gången och hur karaktären pratar.. det var en helt ny person. Jag såg verkligen ut som en pojke”. Att gå upp 4,5 kg (10 lbs), plus klippa sitt hår och lägga till ett par piercingar  “gör att du automatiskt tänker som en annan person”, säger hon. “För att inte nämna platserna där vi filmade. Vi var i de dystraste och smutsigaste områdena och jag slogs varje dag, kämpade, blev slagen och det var extremt utmattande även om det var skådespeleri”.

När hon talade med PEOPLE på måndagen på Neutrogenas “Wave for Change” -event i Los Angeles hade skådespelerskan en kortare frisyr och hon sa att livet hade blivit lugnare sedan inspelningen – och bortsett från en sommar med fallskärmshoppning och tatueringar är hon glad att vara med och hjälpa till för en god sak. “Jag älskar att arbeta med välgörenhet, jag älskar barn och det är så mycket vi kan göra”, säger hon. “Wave for Change gör det super enkelt för barn att göra skillnad och ge tillbaka”. Hudgens, Hayden Panettiere och Miranda Cosgrove designade varsin tygkasse för “Wave for Change” och dessa finns tillgängliga fram till den 31 augusti på Target när man köper två Neutrogena-produkter. För varje köpt produkt kommer Neutrogena att donera en dollar till globalgiving.org – upp till $250,000. Hudgens förklarar att hennes tygkassa var gjord för att hjälpa offren som är behov av katastrofhjälp. “It’s Hope,’ därför att alla behöver ha hoppet i sitt minne när det verkligen behövs”, berättar hon. “En del av min inspiratation kom från filmen.. min karaktär döper sitt barn till Hope”.

Text- och bildkälla: PEOPLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *