Vanessa Hudgens: Jag SĂ„g Verkligen Ut Som En Pojke

Postat av: Sara den 19/7/11 kl 23:02

Vanessa pratade lite med PEOPLE under gĂ„rdagens “Neutrogena – Wave for Change”-event i LA. Hon berĂ€ttade lite om sin nya film “Gimme Shelter“, men Ă€ven om Neutrogenas kampanj “Wave for Chanege”. En av de sakerna jag vill göra innan jag dör Ă€r att hoppa fallskĂ€rm sĂ„ jag Ă€r lite avundsjuk pĂ„ henne att hon ska göra/har gjort det.

En del av intervjun/artikeln innehÄller spoilers!! Om ni vill lÀsa dessa Àr det bara att markera texten.

Jag vill ocksÄ passa pÄ att sÀga grattis i efterskott till Vanessas förÀldrar, Gina och Greg, som firade 26:e bröllopsdag igÄr (18/7).

todays my parents 26th anniversary (: too cute – Stella Hudgens

@MamaGH Watcha doing today Gina? 🙂 How did you celebrate your anniversary? 🙂 – AlwaysHudgens

@AlwaysHudgens I’m at th gym! Celebrated it w/ my fam! It was lovely! Thnx – Gina Hudgens

@MamaGH hope everything is well and your anniversary was amazing! You Gus are always in my prayers 🙂 –ambermoluhoy

@ambermolubhoy. It was fantastic. We spent it together with my girls!thx – Gina Hudgens

vanessaFör hennes roll i  den kommande filmen “Gimme Shelter“, spelade inte Vanessa bara sin karaktĂ€ren – hon blev ett med karaktĂ€ren.  “Tatueringen, hĂ„ret, klĂ€derna, piercingarna, attityden, allt”, berĂ€ttar hon för PEOPLE. “GĂ„ngen och hur karaktĂ€ren pratar.. det var en helt ny person. Jag sĂ„g verkligen ut som en pojke”. Att gĂ„ upp 4,5 kg (10 lbs), plus klippa sitt hĂ„r och lĂ€gga till ett par piercingar  “gör att du automatiskt tĂ€nker som en annan person”, sĂ€ger hon. “För att inte nĂ€mna platserna dĂ€r vi filmade. Vi var i de dystraste och smutsigaste omrĂ„dena och jag slogs varje dag, kĂ€mpade, blev slagen och det var extremt utmattande Ă€ven om det var skĂ„despeleri”.

NĂ€r hon talade med PEOPLE pĂ„ mĂ„ndagen pĂ„ Neutrogenas “Wave for Change” -event i Los Angeles hade skĂ„despelerskan en kortare frisyr och hon sa att livet hade blivit lugnare sedan inspelningen – och bortsett frĂ„n en sommar med fallskĂ€rmshoppning och tatueringar Ă€r hon glad att vara med och hjĂ€lpa till för en god sak. “Jag Ă€lskar att arbeta med vĂ€lgörenhet, jag Ă€lskar barn och det Ă€r sĂ„ mycket vi kan göra”, sĂ€ger hon. “Wave for Change gör det super enkelt för barn att göra skillnad och ge tillbaka”. Hudgens, Hayden Panettiere och Miranda Cosgrove designade varsin tygkasse för “Wave for Change” och dessa finns tillgĂ€ngliga fram till den 31 augusti pĂ„ Target nĂ€r man köper tvĂ„ Neutrogena-produkter. För varje köpt produkt kommer Neutrogena att donera en dollar till globalgiving.org – upp till $250,000. Hudgens förklarar att hennes tygkassa var gjord för att hjĂ€lpa offren som Ă€r behov av katastrofhjĂ€lp. “It’s Hope,’ dĂ€rför att alla behöver ha hoppet i sitt minne nĂ€r det verkligen behövs”, berĂ€ttar hon. “En del av min inspiratation kom frĂ„n filmen.. min karaktĂ€r döper sitt barn till Hope”.

Text- och bildkÀlla: PEOPLE

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliate


Ta chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale på fanforum.com med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Mest använda taggar just nu:


Äldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac Efron, Vanessa Hudgens eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English

Kodning av: Jennifer @ twilightsweden.se
Powered by: Wordpress

© Breaking Free 2006-2016