Vanessa Hudgens: Jag Såg Verkligen Ut Som En Pojke

Postat av: Sara den 19/7/11 kl 23:02

Vanessa pratade lite med PEOPLE under g√•rdagens “Neutrogena – Wave for Change”-event i LA. Hon ber√§ttade lite om sin nya film “Gimme Shelter“, men √§ven om Neutrogenas kampanj “Wave for Chanege”. En av de sakerna jag vill g√∂ra innan jag d√∂r √§r att hoppa fallsk√§rm s√• jag √§r lite avundsjuk p√• henne att hon ska g√∂ra/har gjort det.

En del av intervjun/artikeln innehåller spoilers!! Om ni vill läsa dessa är det bara att markera texten.

Jag vill också passa på att säga grattis i efterskott till Vanessas föräldrar, Gina och Greg, som firade 26:e bröllopsdag igår (18/7).

todays my parents 26th anniversary (: too cute – Stella Hudgens

@MamaGH Watcha doing today Gina? :) How did you celebrate your anniversary? :)AlwaysHudgens

@AlwaysHudgens I’m at th gym! Celebrated it w/ my fam! It was lovely! Thnx – Gina Hudgens

@MamaGH hope everything is well and your anniversary was amazing! You Gus are always in my prayers :) -ambermoluhoy

@ambermolubhoy. It was fantastic. We spent it together with my girls!thx – Gina Hudgens

vanessaF√∂r hennes roll i¬† den kommande filmen “Gimme Shelter“, spelade inte Vanessa bara sin karakt√§ren – hon blev ett med karakt√§ren.¬† “Tatueringen, h√•ret, kl√§derna, piercingarna, attityden, allt”, ber√§ttar hon f√∂r PEOPLE. “G√•ngen och hur karakt√§ren pratar.. det var en helt ny person. Jag s√•g verkligen ut som en pojke”. Att g√• upp 4,5 kg (10 lbs), plus klippa sitt h√•r och l√§gga till ett par piercingar¬† “g√∂r att du automatiskt t√§nker som en annan person”, s√§ger hon. “F√∂r att inte n√§mna platserna d√§r vi filmade. Vi var i de dystraste och smutsigaste omr√•dena och jag slogs varje dag, k√§mpade, blev slagen och det var extremt utmattande √§ven om det var sk√•despeleri”.

N√§r hon talade med PEOPLE p√• m√•ndagen p√• Neutrogenas “Wave for Change” -event i Los Angeles hade sk√•despelerskan en kortare frisyr och hon sa att livet hade blivit lugnare sedan inspelningen – och bortsett fr√•n en sommar med fallsk√§rmshoppning och tatueringar √§r hon glad att vara med och hj√§lpa till f√∂r en god sak. “Jag √§lskar att arbeta med v√§lg√∂renhet, jag √§lskar barn och det √§r s√• mycket vi kan g√∂ra”, s√§ger hon. “Wave for Change g√∂r det super enkelt f√∂r barn att g√∂ra skillnad och ge tillbaka”. Hudgens, Hayden Panettiere och Miranda Cosgrove designade varsin tygkasse f√∂r “Wave for Change” och dessa finns tillg√§ngliga fram till den 31 augusti p√• Target n√§r man k√∂per tv√• Neutrogena-produkter. F√∂r varje k√∂pt produkt kommer Neutrogena att donera en dollar till globalgiving.org – upp till $250,000. Hudgens f√∂rklarar att hennes tygkassa var gjord f√∂r att hj√§lpa offren som √§r behov av katastrofhj√§lp. “It’s Hope,’ d√§rf√∂r att alla beh√∂ver ha hoppet i sitt minne n√§r det verkligen beh√∂vs”, ber√§ttar hon. “En del av min inspiratation kom fr√•n filmen.. min karakt√§r d√∂per sitt barn till Hope”.

Text- och bildkälla: PEOPLE

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliateTa chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Twitter & Sociala medier
Candids
Event, galor & premiärer
Fan- och privata bilder
Intervjuer
Sverige & Norden
Photoshoot
Tidningar & Scans
Mer/More

Mest använda taggar just nu:
Austin Butler
Laura New
Kim Hidalgo
Seth Rogen
Gina Hudgens
Mer/MoreÄldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac, Vanessa eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English
© Breaking Free 2006-2014