Ny Ledtråd Från Vanessa: My Blog

vanessa beastly vanessa

Bildkälla: CBS Films

Jag vill först tipsa om att på CDON kan ni nu boka den brittiska DVD och Blu-ray Disc utgåvan av “Beastly“. Filmen släpps i UK den 29 augusti. Den här versionen innehåller även “The Hunger Games – Audio book” till skillnad från den amerikanska, men annars tror jag  att bonusmaterialet är detsamma. I “THG” medverkar bl.a  Josh Hutcherson som även medverkar i “Journey 2: The Mysterious Island” tillsammans med Vanessa.

Tidigare idag (30/7) postade V en ny ledtråd på Facebook och den här gången var det en bild med texten “My Blog”. Hon har pratat om att hon skulle vilja starta en livsstils blogg så jag hoppas att det kommer vara en sådan blogg.

Är ni nyfikna på hennes nya hemsida?

Ledtråd #7

vwebsite

Bildkälla: Vanessa Hudgens

Heyy Heyy guys, whats happenin? Another clue from www.vanessahudgensofficial.com! Not long now! Xx VVanessa Hudgens

One thought on “Ny Ledtråd Från Vanessa: My Blog

  • 07/31/2011 at 22:21
    Permalink

    aw jag älskar the hunger games!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.