Vanessas VMA-klÀnning Kan Bli Din

Postat av: Sara den 24/1/12 kl 00:52

Gillade du klĂ€nningen Vanessa hade pĂ„ sig Candie’s VMA:s efterfest förra Ă„ret? I sĂ„ fall kan den nu bli din och pengarna gĂ„r till vĂ€lgörenhet. För att buda pĂ„ hennes klĂ€nning ska du klicka dig vidare till Ebay.

vanessa vanessa vanessa vanessa

BildkÀlla: Wire Image

Även om Vanessa Hudgens stĂ€ndigt och jĂ€mt Ă€r vacker pĂ„ röda matten lĂ€ggs hennes favorit outfits lĂ€ngs bak i garderoben.

“Jag gĂ„r pĂ„ en hel del events”, berĂ€ttar hon för PEOPLE. “Normalt nĂ€r jag bĂ€r en klĂ€nning anvĂ€nder jag den bara en gĂ„ng”.

Nu kommer stjĂ€rnans eleganta överskott att gĂ„ till vĂ€lgörenhet. StjĂ€rnan auktionerar ut sin Candie’s klĂ€nning som hon bar pĂ„ förra Ă„rets MTV Movie Awards och alla intĂ€kter kommer gĂ„ till Stand Up 2 Cancer.

“Jag försöker bara öka medvetenheten om cancer”, sĂ€ger hon om budgivningen som börjar pĂ„ mĂ„ndag, 23 januari kl. 22:00 (svensk tid). “Det Ă€r roligt”.

“Andra saker hon Ă€r glad över inklusive hennes nya hemsida, VanessaHudgensOfficial, dĂ€r hon bloggar om film och musik – och postar personliga bilder, tack vars iPhone appen Instagram. “Det Ă€r vĂ€ldigt beroende framkallande”, sĂ€ger hon och skrattar. “Du kan ta en bild pĂ„ en kopp och den kommer se otrolig ut”.

NĂ€r det kommer till att se snygg ut en helt vanlig dag ger hon ett sĂ€kert stiltips: “En lĂ„ng funky klĂ€nning tillsammans med nĂ„gra armband och halsband och en cool floppy hatt.

Hon och vĂ€nnen Ashley Tisdale köper ofta samma saker – “Det har alltid varit sĂ„”, delar hon med sig. Hudgens Ă€r beroende av personlig stil för att undvika identiska outfits. “Allt handlar om accessoarerna”, sĂ€ger hon. “SĂ„ lĂ€nge du anvĂ€nder accessoarer kan du göra vad som helst till ditt eget”.

KĂ€lla: PEOPLE

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliateTa chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Twitter & Sociala medier
Candids
Event, galor & premiärer
Fan- och privata bilder
Intervjuer
Sverige & Norden
Photoshoot
Tidningar & Scans
Mer/More

Mest använda taggar just nu:
Austin Butler
Laura New
Kim Hidalgo
Seth Rogen
Gina Hudgens
Mer/MoreÄldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac, Vanessa eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English
© Breaking Free 2006-2015