Zacs Nya Projekt Är “This Is Where I Leave You”

zac

För någon dag sedan gick THR, Deadline och Collider ut med att Zac, Leslie Mann (“17 Again”), Malin Åkerman, Goldie Hawn, Jason Bateman och Jason Sudeikis alla förhandlar om att medverka i Adam Shanksman (“Hairspray”, “The Last Song”, “Rock of Ages”) nya film “This Is Where I Leave You“. Adam bekräftade också igår att alla 6 skådespelarna kommer medverka i filmen som det ser ut nu.

So, cast announcements 4 this is where I leave u: jason bateman, goldie hawn, zac efron, leslie mann, jason sudeikis, malin akerman. 🙂 – Adam Shankman

“This Is Where I Leave” är baserad på romanen med samma namn och den är skriven av Jonathan Tropper. Boken finns översatt på svenska och i Sverige heter den “Sju jävligt långa dagar“. Den finns bl.a att köpa på Adlibris för 41 kr, hos CDON för 39 kr och hos Bokus för 42 kr. Ett annat tips är att kolla ditt lokala bibliotek för de kan också ha inne boken.

Jag har tolkat det som att det kommer bli en blandning mellan komedi och drama. Zac gjorde en bra insats i “17 Again” och jag hade hoppats att han nästa projekt skulle vara antingen en komedi eller actionfilm så jag fick igenom en av mina önskningar. Det som är kul om det nu blir så att alla skådespelarna kommer medverka när väl inspelningen början är att Zac äntligen får arbeta med en svensk skådespelerska. Något annat som också är roligt att är Zac och Leslie Mann spelade man och hustru i “17 Again”, men nu ska de spela syskon. Zac har även arbetat med Adam Shankman 2 ggr förut. Adam har bl.a regisserat “Hairspray” och producerat “17 Again”.

Enligt Deadline förväntas inspelningen börja i september.

Om filmen:

Med dessa fyra namn innebär det att majoriteten av de större rollerna är tillsatta, men det finns fortfarande ett par som måste tillsättas. Bateman kommer sannolikt att spela huvudrollen, Judd, Mann kommer spela den äldre systern, Wendy, och Hawn kommer spela mamman/matriarken i familjen. Efrom kommer förmodligen att spela det yngsta syskonet i familjen och han heter Phillip. Den yngsta sonen beskrivs som familjens “Paul McCartney: ser snyggare ut än oss andra, tittar alltid åt ett annat håll när bilder tas och ibland ryktas det att han är död.

Källa: Slashfilm

Tropper skrev manuset som kretsar kring en man (Bateman), vars far dör. Fadern ger sin dysfunktionella familj en sista begäran innan han dör och det är familjen ska tillbringa tid tillsammans under samma tak i 7 dagar efter faderns begravning. Åkerman kommer spela Batemans fru, som har en affär med hans chef (Sudeikis), och denna affär blir allmänt känd.

Källa: THR

Underhållande relationsroman av hyllade Jonathan Tropper. En av de fyra bästa böckerna just nu enligt Aftonbladets Ingalill Mossander (oktober 2011).

“Mitt äktenskap slutade på det gamla vanliga sättet: med cheesecake och ambulans.”

På sin frus trettiofjärde födelsedag överraskar Judd henne i säng med hans chef, radioprofilen Wade Boulanger. Judd står i sovrumsdörren med hennes favorittårta i händerna och ser livet rämna.

Två månader senare, på väg till sin pappas begravning, får han veta att hans blivande exfru är gravid. Till på köpet förväntas han sitta shiva, en judisk sorgevecka, tillsammans med sin minst sagt utåtagerande familj. Det blir sju långa dagar, fyllda av överraskningar och röjda hemligheter, slagsmål, otrohet och evig kärlek.

“Sju jävligt långa dagar” är en hysteriskt rolig och oändligt sorglig roman om livet, som sällan blir som man tänkt sig. Liksom i den tidigare succén “Konsten att tala med en änkling” skildrar Jonathan Tropper en dysfunktionell familj i ett tragikomiskt relationsdrama.

“tragikomisk, smart och oemotståndlig”

Aftonbladet

“Troppers karaktärsbeskrivningar är något alldeles extra. Det är varmt och levande, rått och roligt. Med betoning på roligt!”

Källa: Adlibris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.