Det Senaste Om “This Is Where I Leave You” Och “Are We Officially Dating?”

zac

Enligt Deadline har Imogen Poots (“Me and Orsone Welles”) och Deborah Ann Woll (“True Blood”) skrivit på för att medverka i Zacs kommande romantiska komedi “Are We Officially Dating?“. Sedan tidigare är det klart att även Miles Teller kommer medverka i filmen och Tom Gormican kommer regissera. Förra veckan kunde jag berätta att inspelningen förväntas påbörjas den 2 december i NYC.

Källor: Deadline 1#, Deadline 2#

Om filmen:

“Are We Officially Dating?” kretsar kring tre vänner i New York City, som har ingått en pakt om att förbli singlar, samtidigt som en efter en blir förälskade

Källa: THR

När det gäller komedin “This Is Where I Leave You” så verkar den nu ha fått nytt liv, efter att Adam Shankman sagt att projektet ligger på is.

Enligt Varity kommer “Hairspray”-regissören inte längre att regissera “This Is Where I Leave You”, utan Warner Bros. förhandlar nu med Shawn Levy om att han ska regissera den istället. Jag har sagt det förut, men jag hoppas “TIWILY” blir av för jag gillar boken och jag tror Zac kommer passa bra i rollen som Phillip. Om du inte redan har läst boken, som filmen kommer vara baserad på, kan du nu beställa den via antingen Adlibris eller Bokus. Just nu ligger “7 jävligt långa dagar”, som boken heter på svenska, på fjärdeplatsen respektive femteplatsen på Adlibris och Bokus pockettopplistor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.