Det Senaste Kring “AWOD?”, “The Paperboy” Och “Parkland”

awod-cast

Michael B Jordan har laddat upp en ny bild på Instagram på Imogen Poots, Miles Teller, Michael K Williams, honom själv, Zac och regissören Tom Gormican från inspelningen av “Are We Officially Dating?“. Enligt Deadline har Jessica Lucas nu skrivit på för att medverka i filmen. Inspelningen förväntas avslutas i slutet av januari.

One of the big homies came through set @Bkbmg @milest87 @tomgormican Zac & Ms Pootz #AWOD – Michael B Jordan

Jag glömde att posta detta förut, men på DVD och Blu-ray Disc utgåvorna av “The Paperboy” finns det även med ett “Making of ‘The Paperboy‘”-klipp och det kan du se här. Förutom Zac intervjuas även John Cusack, Nicole Kidman, Lee Daniels, Macy Gray och Matthew McConaughey.

Inspelningen av hans nästa film “Parkland” har redan börjat, men Zac är som du kanske förstår inte på inspelningsplatsen, eftersom han inte är klar med “AWOD?” än. Filmen som är tänkt att ha premiär i november har redan en officiell hemsida och den hittar du här och en officiell Facebooksida. Tack till EHS_Wildcats för infon kring “Parkland”.

Bakom Kulisserna/På Inspelningsplatsen I New York City – Januari 2013

awod-cast

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.