Nya Stills Från “The Paperboy”

zac

Galleriet är nu uppdaterat med sju nya stills från Zacs senaste film “The Paperboy“. I Sverige släpps filmen på DVD, BD och VOD den 6 mars.  Vem vet jag kanske startar en tävling i mars där du kan vinna filmen. Den som väntar får se.

Jag såg idag att filmtrailer.com har lagt upp trailern till “Liberal Arts” med svenska undertexter. Zac är inte med i trailern, men om du ändå vill se den kan du klicka här för att se trailern. Filmen släpps på DVD den 17 april.

Enligt ZAAngels.com kommer han inte gå på årets Oscarsgala, som äger rum på söndag (24/2), eller några Oscarspartyn i år.

Stills från “The Paperboy”

the-paperboy the-paperboy the-paperboy the-paperboy

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.