“The Paperboy” Släpps På DVD, Blu-ray Disc Och VOD Idag!

the-paperboy

Idag (6/3) släpps äntligen Zacs senaste film “The Paperboy” på DVD, Blu-ray Disc och VOD i Sverige. Du kan köpa filmen via CDON, Discshop, Ginza , i vanlig butik eller du kanske vill hyra den istället och det kan du göra via t.ex SF Anytime.

Klicka här om du är intresserad av att läsa min recension av filmen.

Besök Breakingfree.se senare idag för din chans att vinna filmen på DVD eller BD!

Officiell hemsida
Officiell Facebook
IMDB

Officiell svensk synopsis:

Oscarnominerade Lee Daniels (Precious) uppmärksammade filmatisering av Peter Dexters bästsäljande roman är en thriller du sent kommer att glömma, fylld av spänning och chockerande ögonblick. Nicole Kidman har hyllats för sin rolltolkning som Charlotte Bless och hon backas upp av Matthew McConaughey (Magic Mike), John Cusack (1408), Zac Efron (Hairspray) och sångerskan Macy Gray. The Paperboy tävlade om Guldpalmen i Cannes 2012.

Journalisten Ward Jansen och hans partner och hans bror reser ner till Floridas djupaste träskmarker för att skriva ett uppmärksammat reportage som kommer att få den dömda mördaren Hillary Van Wetter frikänd. Till sin hjälp har de dödcells-groupien Charlotte Bless som har ett förhållande med Hillary men det är inte bara den dödsdömda fångens uppmärksamhet hon fångar. Snart inser det att de är fångade i ett nät mer komplicerat än de någonsin kunnat tro och att inget är som det först verkar.

Källa: Noble Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.