Nytt Premiärdatum För “Scary Movie 5″ – 22 Maj

scary-movie-5

Tyvärr måste jag idag meddela att den svenska distributören, Noble Entertainment, har flyttat biopremiären av Ashleys nya film “Scary Movie 5“. Det var först tänkt att den skulle ha premiär samma dag som i USA nämligen den 12 april, men nu har Noble Ent. ändrat datumet till den 22 maj. Varför de har ändrat datum är oklart, men det är som jag har berättat innan inte överraskande att filmbolag/distributörer ändrar datum för filmpremiärer.

SF.se står det att den har premiär den 1 januari 2014, men det stämmer alltså inte.

Tills vidare kan du följa filmens officiella konton på Twitter, Facebook och Tumblr. Den officiella hemsida, scarymoviefive.com, kommer också öppna inom kort.

* Uppdatering

Fick precis ett tweet från Mats som är en av de som har hand om den svenska filmsidan, Moviezine.se.

@breakingfree88 Väntar på svar från Noble, för fick nyss ett annat datum, 15 september. – Mats

Vi får hålla tummarna för att de inte flyttat premiären enda till september, men bli inte förvånad om det händer.

Officiell svensk synopsis

Det är dags för den femte delen i Scary Movie serien och denna gången är det Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception och Black Swan som parodieras.

SCARY MOVIE 5 handlar om det lyckligt gifta paret Dan och Jody börjar märka att bisarra saker händer efter att de tagit hem Dans brorsbarn som levt ensamma i skogen i tre år. Konstiga saker börjar snart även ske på Jodys jobb som balettdansös och Dans karriär som ap-forskare, de börjar misstänka att de är hemsökta av en demon. Tillsammans med några experter på demoner och flertalet kameror måste de snabbt lista ut hur de ska bli av med demonerna innan det är för sent.

Källa: 1

Övrigt:

I rollerna ser vi bl.a. Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O’Connell, Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear och Mike Tyson. Scary Movie 5 är regisserad av Malcolm Lee och David Zucker.

Källa: 1

Enligt ATorgweb som har kontakt med Ashleys team kommer det inte blir någon internationell pr-turné för filmen.

“Scary Movie 5” | Stills | HQ /MQ/ HQ otaggad

scary-movie-5 scary-movie-5 scary-movie-5

Bildkällor: 1 | 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.