AnnaSophia Robb Och Selena Gomez Pratar Om Vanessa

Vanessa

AnnaSophia Robb, som medverkar i TV-serien “The Carrie Diaries” tillsammans med bl.a Austin Butler, blev nyligen intervjuad av Seventeen magazine och då pratade hon förutom om serien också om Vanessa och Austin.

Om att hångla med hennes skådespelarkollega Austin Butler: “En av de största utmaningarna för oss är vara sexiga och flörtiga framför kameran pga att vi inte kan ta varandra på allvar längre – kyssas framför kameran är inte kul! men han är söt! Han pratar om Vanessa [Hudgens] hela tiden. De är så himla kära! Jag tror inte jag är redo att vara så förälskad än. De lägger ner mycket tid på sitt förhållande, och jag är för självisk just nu”.

Källa: 1

Vanessas “Spring Breakers“-kollega Selena Gomez har precis släppt sin nya singel “Come & Get It” och för att promota den gästade hon för några dagar sedan Ryan Seacrest. Väl där pratade hon självklart om låten och Ryans kollega frågade om hennes “Spring Breakers”-kollegor har hört låten och då säger hon att Vanessa har hört den och att hon älskar den. Se intervjun nedan.

Ryan Seacrest intervjuar Selena Gomez
Pratar Om V omkring 02:32vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.