Intervju Med Vanessa Från Wish Upon A Teen Eventet

Vanessa

I tisdags (30/4) gick Vanessa ihop med hudvårds gurun Sonya Daker och den ideela organisationen “Wish Upon a Teen” och anordnade en spadag för tonårstjejer som drabbats av cancer och deras mammor. Det har inte kommit fram några bilder än, men PEOPLE har en kort intervju med V.

Bilden ovan är från förra årets spadag.

“Jag älskar barn och jag har fått möjligheten att träffa barn som kämpar mot cancer och deras föräldrar”, berättade Hudgens för PEOPLE i samband med eventet som ägde rum på Sonya Dakers klinik i Beverly Hills. “Att bara se den känslomässiga påfrestningen gör att det är roligt att sådana här events finns där tonåringarna och deras föräldrar kan umgås och bara slappna av och bli bortskrämda med en spadag”.

Hudgens tillägger, “Det är ett väldigt bra tillfälle för alla att umgås och känna sig som en prinsessa, vilket alltid är bra”.

Tonåringar från Mattel Children’s Hospital UCLA och deras mammor fick njuta av ansiktbehandlingar, make-up, hårstyling och manikyr – det sist nämnda råkar vara Hudgens personliga skönhetsfavorit.

“Jag är nagelbesatt”, berättar skådespelerskan som just nu har en vitmanikyr med rhinestones. “Jag kan inte ha galna naglar. Jag är bara beroende av det”.

Andra skönhets beroende? “Jag är besatt av mascaror”, erkänner Hudgens. “Jag kan inte lämna huset utan en!”.

Vad använder hon just nu? “Just nu springer jag och tränar mycket så jag använder mig av Diorshows vattenfasta mascara för att den förstörs inte. Jag älskar också Voluminous från L’Oreal”.

Källa: PEOPLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *