Intervju Med Vanessa FrÄn Wish Upon A Teen Eventet

Postat av: Sara den 2/5/13 kl 16:56

Vanessa

I tisdags (30/4) gick Vanessa ihop med hudvĂ„rds gurun Sonya Daker och den ideela organisationen “Wish Upon a Teen” och anordnade en spadag för tonĂ„rstjejer som drabbats av cancer och deras mammor. Det har inte kommit fram nĂ„gra bilder Ă€n, men PEOPLE har en kort intervju med V.

Bilden ovan Àr frÄn förra Ärets spadag.

“Jag Ă€lskar barn och jag har fĂ„tt möjligheten att trĂ€ffa barn som kĂ€mpar mot cancer och deras förĂ€ldrar”, berĂ€ttade Hudgens för PEOPLE i samband med eventet som Ă€gde rum pĂ„ Sonya Dakers klinik i Beverly Hills. “Att bara se den kĂ€nslomĂ€ssiga pĂ„frestningen gör att det Ă€r roligt att sĂ„dana hĂ€r events finns dĂ€r tonĂ„ringarna och deras förĂ€ldrar kan umgĂ„s och bara slappna av och bli bortskrĂ€mda med en spadag”.

Hudgens tillĂ€gger, “Det Ă€r ett vĂ€ldigt bra tillfĂ€lle för alla att umgĂ„s och kĂ€nna sig som en prinsessa, vilket alltid Ă€r bra”.

TonĂ„ringar frĂ„n Mattel Children’s Hospital UCLA och deras mammor fick njuta av ansiktbehandlingar, make-up, hĂ„rstyling och manikyr – det sist nĂ€mnda rĂ„kar vara Hudgens personliga skönhetsfavorit.

“Jag Ă€r nagelbesatt”, berĂ€ttar skĂ„despelerskan som just nu har en vitmanikyr med rhinestones. “Jag kan inte ha galna naglar. Jag Ă€r bara beroende av det”.

Andra skönhets beroende? “Jag Ă€r besatt av mascaror”, erkĂ€nner Hudgens. “Jag kan inte lĂ€mna huset utan en!”.

Vad anvĂ€nder hon just nu? “Just nu springer jag och trĂ€nar mycket sĂ„ jag anvĂ€nder mig av Diorshows vattenfasta mascara för att den förstörs inte. Jag Ă€lskar ocksĂ„ Voluminous frĂ„n L’Oreal”.

KĂ€lla: PEOPLE

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliateTa chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Twitter & Sociala medier
Candids
Event, galor & premiärer
Fan- och privata bilder
Intervjuer
Sverige & Norden
Photoshoot
Tidningar & Scans
Mer/More

Mest använda taggar just nu:
Austin Butler
Laura New
Kim Hidalgo
Seth Rogen
Gina Hudgens
Mer/MoreÄldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac, Vanessa eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English
© Breaking Free 2006-2015