Intervju Med Vanessa FrÄn Wish Upon A Teen Eventet

Postat av: Sara den 2/5/13 kl 16:56

Vanessa

I tisdags (30/4) gick Vanessa ihop med hudvĂ„rds gurun Sonya Daker och den ideela organisationen “Wish Upon a Teen” och anordnade en spadag för tonĂ„rstjejer som drabbats av cancer och deras mammor. Det har inte kommit fram nĂ„gra bilder Ă€n, men PEOPLE har en kort intervju med V.

Bilden ovan Àr frÄn förra Ärets spadag.

“Jag Ă€lskar barn och jag har fĂ„tt möjligheten att trĂ€ffa barn som kĂ€mpar mot cancer och deras förĂ€ldrar”, berĂ€ttade Hudgens för PEOPLE i samband med eventet som Ă€gde rum pĂ„ Sonya Dakers klinik i Beverly Hills. “Att bara se den kĂ€nslomĂ€ssiga pĂ„frestningen gör att det Ă€r roligt att sĂ„dana hĂ€r events finns dĂ€r tonĂ„ringarna och deras förĂ€ldrar kan umgĂ„s och bara slappna av och bli bortskrĂ€mda med en spadag”.

Hudgens tillĂ€gger, “Det Ă€r ett vĂ€ldigt bra tillfĂ€lle för alla att umgĂ„s och kĂ€nna sig som en prinsessa, vilket alltid Ă€r bra”.

TonĂ„ringar frĂ„n Mattel Children’s Hospital UCLA och deras mammor fick njuta av ansiktbehandlingar, make-up, hĂ„rstyling och manikyr – det sist nĂ€mnda rĂ„kar vara Hudgens personliga skönhetsfavorit.

“Jag Ă€r nagelbesatt”, berĂ€ttar skĂ„despelerskan som just nu har en vitmanikyr med rhinestones. “Jag kan inte ha galna naglar. Jag Ă€r bara beroende av det”.

Andra skönhets beroende? “Jag Ă€r besatt av mascaror”, erkĂ€nner Hudgens. “Jag kan inte lĂ€mna huset utan en!”.

Vad anvĂ€nder hon just nu? “Just nu springer jag och trĂ€nar mycket sĂ„ jag anvĂ€nder mig av Diorshows vattenfasta mascara för att den förstörs inte. Jag Ă€lskar ocksĂ„ Voluminous frĂ„n L’Oreal”.

KĂ€lla: PEOPLE

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliate


Ta chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale på fanforum.com med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Mest använda taggar just nu:


Äldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac Efron, Vanessa Hudgens eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English

Kodning av: Jennifer @ twilightsweden.se
Powered by: Wordpress

© Breaking Free 2006-2016