“Spring Breakers” Finns Nu På Sf.se

Spring-Breakers

Sf.se har nu uppdaterat sin hemsida med “Spring Breakers” 🙂

Gå till sf.se “Spring Breakers”-sida och klicka på “bli påmind” för att få ett sms eller mejl när biobiljetterna släpps. Filmen har svensk biopremiär den 22 juni och troligtvis kommer biljetterna att släppas veckan innan premiären.

Tipsa nu alla som du känner som vill se filmen att den kommer visas på bio i Sverige. Tyvärr som det ser ut nu kommer filmen endast att visas i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Örebro, Piteå och i Kungsbacka, men det kan eventuellt hända att antalet biografer ökar.

* Uppdatering

Filmen kommer också att visas i Piteå och i Kungsbacka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.