Det Senaste Om Zacs Nya Filmer “Parkland”, “The Falling” Och Seth/Efron Komedin

Zac

Här kommer lite ny information kring Zacs kommande filmer.

Enligt Deadline har Warner Bros anlitat Jeremy Lott, som manusförfattare, till den övernaturliga thrillern, “The Falling“, som Zac är kopplad till. När filmen kommer spelas in är ännu oklart.

När det kommer till JFK-dramat “Parkland” är det nu klart att Koch Media kommer släppa filmen på bio i Storbritannien den 8 november (Källa: 2). Det har inte kommit fram något releasedatum för USA än, men jag skulle tro att den även kommer ha premiär där i november.

I februari i år hade svenska Sony Pictures inte fått det bekräftat att det är de som kommer släppa filmen i Sverige, men när jag mejlade dem förra veckan skrev de att de nu har rättigheterna till filmen. De kunde än så länge inte säga något om filmen kommer visas på bio eller släppas direkt på DVD och Blu-ray Disc.

Det stämmer att det är vi på Sony som har rättigheterna. – Universal Sony Pictures Home Entertainment.

Officiella hemsidor/Twitter/Facebook för “Parkland”

Officiell hemsida
Officiell amerikansk Facebook
Officiell brittisk Facebook
Officiell brittisk Twitter

“Parkland” | Logga

parkland

Bildkälla: 1

Irländska Independent har en ny intervju med Seth Rogen och producenten Evan Goldberg där de pratar om den nya komedin med Zac och Seth. Vad jag förstår har filmen fortfarande inte fått något nytt namn och i media refererar de flesta fortfarande till “Townies“. I alla fall så berättade Rogen och Goldberg att de nu har sett filmen för första gången på en laptop och de sa att filmen behövs redigeras om. Anledningen: att filmen just nu är för äcklig.

“Den är väldigt rolig och äcklig/snuskig. Den behöver tonas ner något. När ni kommer se den kommer den vara perfekt.” – Seth Rogen

“Den är första gången som vi har sett en av våra filmer och tyckt, ‘Det här är äckligt, det är för mycket’, men ingen kommer se den här versionen. Vi kommer redigera den”. – Evan Goldeberg

Om filmen:

“Det är jag och Rose Byrne – vi spelar ett gift par med ett nyfött barn, som bor bredvid ett broderskap/collegegäng som leds av Zac Efron, som precis har flyttat in. I början kommer vi överrens, men sedan börjar vi hata varandra och slutligen blir det bokstavligt krig”, förklarar Seth (Källa: 4).

Kidzworld och CleverTV intervjuade nyligen Halston Sage, som spelar Zacs flickvän i filmen. Klicka här och här för att läsa och se intervjuerna med Halston. De pratar för det mesta om hennes nya film “Grown Up 2“, men Zac/Seth komedin nämns också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.