Den Officiella Hemsidan För “Parkland” Har Blivit Uppdaterad Med En Ny Design!

Parkland

Trailern till Zacs nya film “Parkland” skulle haft premiär inatt svensktid, men premiären har nu blivit flyttad till imorgon (20/8) eftermiddag amerikansk tid. Yahoo skrev också på Twitter tidigare idag att trailern förväntades ha premiär kl. 16:00 (LA-tid) idag så den kommer förmodligen ha premiär den tiden imorgon. Om de kommer gå efter samma klockslag, då kommer den ha premiär 01:00 svensktid natten mot onsdagen.

Sorry @ZacEfron fans, the #Parkland trailer premiere has been pushed til tomorrow (8/20) afternoon. – Yahoo! Movies

Igår uppdaterades den officiella hemsidan, men än så länge finns det inte så mycket på sidan. Däremot står det “10.04.13” så det innebär antagligen att den amerikanska biopremiären blivit flyttad från den 20 sept till den 4 oktober. Klicka här för att komma till den officiella hemsidan.

Filmen har också en officiell Twitter (amerikansk | brittisk) och Facebook som du kan följa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.