Zac, Miles Teller Och Michael B. Jordan Spelar In En Promotionvideo Till “Are We Officially Dating?”

Zac-AWOD

Jag vill först tipsa om att TV4 kommer visa “17 Again” på fredag (30/8) kl. 21:30.

Zac, Miles Tiller och Michael B Jordan spelade igår (27/8) in en promotionvideo till sin nya film “Are We Officially Dating?” som förväntas ha biopremiär i USA den 31 januari nästa år. Det är fortfarande oklart om och när filmen kommer ha premiär i Sverige. Klicka på bilden nedan för att se en större version.

Enligt Miles lutar det nu åt att även den här filmen kommer få ett nytt namn i varje fall om man ser intervjun han gjorde med PopSugar nyligen.

Finished up working on set with these recognizable gentlemen – Nathan MacNabb

@Casshole3209 we’re filming a promo for his newest project! – NM

Enligt FilmRatings.com har filmen fått åldersgränsen “R” i USA, dvs ingen under 17 år bör sen. Tack till EHS_Wildcats för tipsen.

Idag fick jag också det bekräftat att det är UIP som har rättigheterna till “Neighbors” (hette förut “Townies“) i Sverige. Inget premiärdatum eller om filmen kommer visas på bio är ännu bestämt, men jag återkommer när jag får mer information om det.

Den första pressvisningen av hans nya film “Parkland” kommer ske i Venedig på söndag (1/9) (Källa: Jeezbee). Förutom att filmen också kommer visas på filmfestivalerna i Toronto, London är det nu också bekräftat att den kommer visas på Cinéfest Sudbury i Kanada den 19 september . Den kommer även visas på Deauville Film Festival den 4 september och vid Atlanic Film Festival i Halifax, Kanada. Än så länge är det endast klart att Zac kommer åka till Toronto för att promota filmen.

Tack till ParklandFilm (inofficiell Twitter) för tipsen. Glöm inte bort att du kan följa det officiella Twitter-kontot och  den officiella Facebooksidan.

Promotionvideo till “Are We Officially Dating?”

AWOD

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.