Bilder – Zac Anländer Till Toronto

Zac
 

Galleriet är nu uppdaterat med nya bilder från när Zac anlände till flygplatsen i Toronto igår (5/9). Senare idag (6/9) kommer det att hållas en premiär för “Parkland” i samband med den internationella filmfestivalen (TIFF) och Z kommer att vara på plats.

Jag vill inte vara pessimistisk, men jag tror att det lutar åt att filmen kommer gå direkt till DVD och BD i Sverige. I USA har filmen premiär på bio den 4 oktober och släpps därefter på DVD och BD redan den 5 november, enligt Amazon. Om du vill kan du bevaka DVD:n via Discshop.

Den svenska filmsidan, Moviezine.se, har nu recenserat filmen och de ger den en 3:a i betyg av 5 möjliga så det var inte så illa 🙂 .

Utdrag från recensionen:

Venedig 2013 – “Parkland” är en kompakt och ganska dyster dramathriller som berör för stunden, men väcker få långlivade känslor. Trots att ingen karaktär egentligen blir särskilt grundligt beskriven, lyckas ändå en otroligt stabil ensemble lyfta filmen en bit upp från att bara vara medioker…

…Skådespelarna är bra, bilderna dramatiska och det är intressant att få se vad som skedde i periferin av mordet, men som sagt är det för ytligt och håller inte hela vägen.

Klicka här om du vill läsa hela recensionen.

Anländer till flygplatsen i Toronto – 13.09.05

Zac Zac Zac Zac Zac

Bildkällor: 1 | 2 | 3 | 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.