Vanessa Och Austin På Säsongspremiären Av “The Carrie Diaries”

Vanessa

Vanessa och pojkvännen, Austin Butler, var igår (27/9) på säsongspremiären av “The Carrie Diaries” som hölls i New York City. Om du följer serien är det ingen nyhet att Austin spelar en av huvudrollerna i serien och därför var det heller ingen överraskning att V ville gå på premiären och stötta pojkvännen.

Jag har aldrig varit något större fan av Austin, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att se de ser söta ut tillsammans på röda mattan. Det är också gulligt att se att de stöttar varandra och går på varandras premiärer. Något jag också tycker är gulligt var att Vanessa tog bilder (bild 9 nedan) med sin manager, Evan, i fotobåset som fanns tillgängligt på efterfesten.

Som vanligt ser hon väldigt bra ut på röda mattan. Det ska bli kul och se vad hon kommer ha på sig världspremiären av “Gimme Shelter” som äger rum nästa månad.

Soo much fun tonight with @Bongojeans! #BongoParty – Vanessa Hudgens

Säsongpremiären av säsong 2 av “The Carrie Diaries” i NYC – 13.09.28

Vanessa Vanessa Vanessa Vanessa  Vanessa

Bildkällor: 1 | 2 | 3 | 4

Säsongpremiären av säsong 2 av “The Carrie Diaries” i NYC (fotobås) – 13.09.28

Vanessa Vanessa Vanessa Vanessa Vanessa

Bildkällor: 5 via 6

One thought on “Vanessa Och Austin På Säsongspremiären Av “The Carrie Diaries”

  • 09/29/2013 at 23:46
    Permalink

    Jag är så himla sugen på att göra en hemsida om två stycken skådespelare från en tv-serier, men är lite orolig vad som kommer hända när serien är slut, när man har lagt ner så mycket jobb och sådant! Du har verkligen en super bra blogg och har läst den sedan HSM 3 hade premiär! Din blogg är ju fortfarande igång fast att film serien har slutat, älskar bloggen ändå! Hur anser du? Har du fortfarande kvar alla läsare eller hur tycker du jag ska göra? är verkligen tacksam för svar! Gillar din ide om att skriva om deras kommande projekt och sådant 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.