“Saving Santa” Sl√§pps Den 1 November I USA

Postat av: Sara den 4/10/13 kl 11:17

Saving-Santa

Enligt animationmagazine.net kommer Ashleys nya animerade familjefilm “Saving Santa” att sl√§ppas p√• DVD och Blu-ray Disc i USA den 1 november. Bonusmaterialet kommer att inneh√•lla en animeradmusikal f√∂r l√•ten “Some Kind of Miracle” som sjungs av Tizz, bakom kulisserna video fr√•n n√§r sk√•despelarna spelade in filmen med mera.

Tack till BRTisdale för tipset.

Det är fortfarande oklart om filmen kommer släppas i Sverige.

“Saving Santa” | Amerikanskt blu-ray Disc omslag (HQ)

Saving-Santa

Bildkälla: 1

 

Lämna en kommentar till det här inlägget

Sök material bland sajtens arkiv och delsidor!
*Svensk fanblogg

Fler länkar hittar du genom att klicka här!

Länkbyte? | Apply to become an affiliate


Ta chansen att diskutera allt som rör "High School Musical", Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tissale på fanforum.com med fans från hela världen och få nya "online"-vänner på köpet.

Zac Efron
High School Musical
Vanessa Hudgens
Ashley TisdaleMest använda kategorier just nu:
Mest använda taggar just nu:


Äldre uppdatering från 2006 till april 2010 finns tyvärr inte kvar sedan breakingfree.se uppgraderats till Wordpress. Däremot har uppdateringar från april 2010 arkiverats. Se följande länk:
Arkiv för 2006 och framåtDenna sida är endast en fansida. Jag har ingen kontakt med varse sig Zac Efron, Vanessa Hudgens eller någon annan som är med i "High School Musical"- filmera. All grafik och layout är copyright till breakingfree.se. Om det är så att du vill använda något av detta får du mejla mig. Jag äger inte rättigheterna till bilderna i galleriet, då dessa är hämtade från olika sidor på nätet. Dessa bilder är copyright till deras respektive ägare, om inget annat sägs.

Disclaimer in In English

Kodning av: Jennifer @ twilightsweden.se
Powered by: Wordpress

© Breaking Free 2006-2016