“Parkland” Visas På Stockholm Filmfestival I November

Parkland

Idag släpptes programmet till årets filmfestival i Stockholm och för andra året i rad har Zac med en film i programmet. Förra året visades “The Paperboy” och i år visas “Parkland” 🙂 .

Filmen kommer visas den 9, 12 och 16 november och du kan köpa biljetter genom att klicka här. Tänk på att du måste välja det dyra biljettpriset (“prova-på-biljett“) om du inte har ett medlemskort.

Jag har tyvärr inte tid att besöka festivalen i år, men det är definitivt en rolig upplevelse. Om du bor i Stockholm är mitt tips såklart att gå och se “Parkland”, men även att gå och se årets “surprisefilm“. Det spännande med den filmen är att man vet inte innan man sätter sig i biosalongen vilken film man kommer få se, men under de senaste året har det varit storfilmer. Jag, min faster och en kompis var och såg den förra året och då visades de “Argo“.

Om du inte har möjlighet att ta dig till Stockholm så har du ändå chansen att se “Parkland” på bio.  I onsdags kunde jag nämligen berätta att filmen förväntas ha svensk biopremiär den 7 februari nästa år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.