Hjälp Corbin I Kampen Mot Mobbning

Corbin

Jag har länge undrat hur det går med Corbins projekt “The Day I Diead” och under de senaste veckorna har han nu börjat prata mer och mer om projektet. Filmen, som kretsar kring mobbning,  är inte inspelad, men med hjälp av donationer från bl.a fansen kan Corbin och alla andra bakom projektet sätta igång med inspelningen. De skriver också att de kommer slutföra projektet på ett eller annat sätt även om de inte når målet $500,000.

indiegogo kan du se ett videoklipp med bl.a Corbin och regissören när de pratar om filmen och mobbning. Något som är ganska rörande är att Corbin berättar själv att han varit mobbad. Klicka här för att se videon och för att läsa mer om hur man kan donera pengar till projektet.

Om filmen:

Logline: En hemlig video som förstör vänskapen mellan två tonåringar och som leder till att en av dem fattar ett tragiskt beslut.

Synopsis: Cameron fyller snart 16 år och kämpar med sin sexualitet. Hans mor dog i cancer för sex år sedan och hans pappa, John, blev en alkoholist efter hennes död och pratar knappt med sin son. Cameron har en vän, den femtonåriga Kelsie, som kroniskt ignoreras av  sin rika advokat till pappa och hennes hemmafru till mamma. Hon är vacker och är desperat att passa in i skolan och börjar växa ur vänskapen med Cameron.

Cameron och Kelsie är båda med i dramaklubben och de är båda förälskade i stjärnan i den kommande pjäsen – en stilig och karismatisk avgångselev vid namn Billy. Cameron håller sin förälskelse hemlig, även from Kelsie.

Läs mer om filmen genom att klicka här.

Officiell hemsida
Officiell Twitter
Officiell Facebook

#Bullying is #notcool. Help me #endbullying by showing your #support to #stopbullying. Take an #instagram pic of yourself holding a sign with “#iwasbullied” like I have above. Together we can end bullying. Then see your pic on my FB page. #bestrong #compassion #dontgiveup #againstbullying #abuse #savealife #standup #bullyingsucks #dontbully #antibullying #itwillgetbetter – Corbin Bleu

Bild från Corbins officiella Instagram

Corbin

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.