“That Awkward Moment” | Ny Promotionbild, Tumblr Och Instagram

That-Awkward-Moment

Igår släpptes en ny poster för Zacs nya film “That Awkward Moment” och idag har jag laddat upp en ny promotionbild på Michale B Jordan, Zac och Miles Teller till galleriet.

De som driver den officiella Facebooksidan för filmen skrev också idag att man kan följa filmen via Tumblr. Jag skulle även tro att Tumblr-sidan kommer att vara den officiella hemsidan för filmen. Om du vill kan du även följa via Instagram, Twitter, Google+ och prenumerera på Youtube-kanalen.

Nordisk Film Sverige har inte sagt något exakt datum för när filmen kommer ha svensk biopremiär, mer än att den kommer släppas under våren 2014. Man ska aldrig ta ut något i förskott, men det lutar åt att filmen kommer ha premiär i februari 2014. Enligt kino.dk (ungefär som sf.se) kommer filmen nämligen ha biopremiär i Danmark den 6 februari.

När det kommer till “Neighbors” kommer den ha dansk biopremiär den 7 maj 2014. UIP Sverige sa att den antagligen kommer ha biopremiär i Sverige i närheten av den amerikanska biopremiären som äger rum den 9 maj 2014.

Återkommer så fort jag hör något nytt angående när filmerna kommer ha premiär här.

“That Awkward Moment” | Promotionbild

That-Awkward-Moment

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.