“That Awkward Moment” Släpps Direkt Till DVD Och Blu-ray Disc I Sverige

Zac
Jag vet inte om det bara är att Wildcats-fansen som har otur, men Nordisk Film har gjort det igen.

Idag när jag var inne på deras pressida såg jag att de hade tagit bort “That Awkward Moment”  från deras “kommande filmer”-lista och därför mejlade jag dem. Ganska snabbt fick jag det tråkiga beskedet att de endast kommer att släppa filmen på DVD och Blu-ray Disc i Sverige. De har inte bestämt när de kommer att göra det, men jag skrev att de svenska fansen önskar att de släpper DVD och BD i samband med när de släpps i USA antagligen i slutet av våren/början av sommaren.

Den kommer att gå direkt på dvd och bd. – Nordisk Film Sverige

Anledningen till att de inte släpper den på bio:

Det är ett rent kommersiellt beslut. – Nordisk Film Sverige

Pga detta har jag nu tagit saken i egna händer och skapat en inofficiell svensk Facebook för filmen.  Om många “gillar” sidan kan det hända att Nordisk Film eventuellt ändrar sig och visar filmen på bio. Ett annat alternativ om de ser att intresset är stort är att de släpper filmen på DVD i samband med när den släpps på DVD och Blu-ray Disc i USA.

facebook.com/thatawkwardmomentfilmsverige

Jag passade även på att mejla Nordisk Film Danmark, eftersom de också tog bort releasedatumet för någon vecka sedan. De skrev att de inte har bestämt sig än om de tänker släppa den endast på DVD eller om de kommer visa den på bio. Förhoppningsvis får reda på mer i slutet av februari.

We haven’t decided yet if it’s going straight to DVD or to Cinema,
I think we will know more in late February. – Nordisk Film Danmark

Nordisk Film Finland har inte tagit bort filmen från sida, men i mejlet jag fick från dem förra veckan skrev de att biopremiären (21 februari) kan komma att ändras.

Självklart händer det här även andra filmer, men det är tråkigt att det händer Zac med tanke på att hans senaste filmer har gått till DVD och BD i Sverige. Vanessa har också haft lite otur och då tänker på “Bandslam” (släpptes av NF) och “Beastly”.

2 thoughts on ““That Awkward Moment” Släpps Direkt Till DVD Och Blu-ray Disc I Sverige

 • 01/28/2014 at 17:45
  Permalink

  Nordisk film kan dra något gammalt över sig.

  Reply
 • 01/28/2014 at 07:11
  Permalink

  Jag som verkligen ville se den på bio 🙁 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.