“That Awkward Moment” Släpps På DVD Och Blu-ray 18 Juni

That-Awkward-Moment
I slutet av januari kunde jag berätta att Nordisk Film hade bestämt sig för att släppa Zacs nya film “That Awkward Moment” direkt på DVD och Blu-ray Disc i Sverige dvs den kommer inte att visas på bio. Jag var lite orolig att vi skulle behöva vänta till hösten innan den släpps här, men i morse fick jag ett roligt besked från MatsMoviezine.se.  NF har nämligen bestämt sig för att släppa filmen den 18 juni på DVD och BD 🙂 .  Jag har även fått detta bekräftat från distributören.

“That Awkward Moment” släpps på DVD och Blu-ray den 18 juni i Sverige – Nordisk Film

Om du vill, kan du redan nu förhandsboka filmen via antingen CDON eller Discshop.

Jag har inte sett något officiellt datum för USA och Storbritannien, men jag skulle tro att den kommer släppas där antingen i maj eller i juni.

Nordisk Film Danmark har inte tagit bort filmen från sin biorelease lista, däremot står det fortfarande “TBA“. Om man ska tro CDON lutar det åt att den även kommer släppas direkt på DVD och BD i Danmark och i eventuellt även i Norge. Det eftersom CDON DK och CDON Norge har lagt upp filmen och på deras hemsidor står det även där att den kommer släppas på DVD och BD den 18 juni. NF Finland kommer som det ser ut nu att släppa filmen på bio den 21 februari och på DVD och BD den 18 juni.

Till sist; glöm inte bort att “Parkland” släpps på DVD och BD i de nordiska länderna den 26 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.