“That Awkward Moment” | Amerikanskt DVD- och Blu-ray Disc Omslag

That-Awkward-Moment
Den 18 juni släpps “That Awkward Moment” med Zac, Miles Teller och Michael B Jordan på DVD och Blu-ray Disc i de nordiska länderna. Nordiskt Film har inte släppt det nordiska omslaget än, men amerikanska Amazon har nu lagt upp de amerikanska omslagen. Det är möjligt att det nordiska omslaget kommer se likadant ut, men det är inte säkert. Även bonusmaterialet kan komma att skilja sig. I USA släpps filmen på DVD och BD den 13 maj och i Storbritannien den 2 juni.

Om du vill kan du redan nu boka filmen via CDON eller Discshop.

Bonusmaterialet som kommer att finnas med på den amerikanska Blu-ray Disc är följande: Gag Reel och intervjuer med Zac Efron, Miles Teller, & Michael B. Jordan och regissören Tom Gormican. BD-utgåvan innehåller även karaktärsprofilerna där vi får träffa Ellie (Imogen Poots), Jason (Zac Efron), Daniel (Miles Teller) och Mickey (Michale B Jordan).

“That Awkward Moment” | Amerikanskt DVD- och Blu-ray Disc omslag
HQ-versioner finns i galleriet.

That-Awkward-Moment  That-Awkward-Moment

Bildkälla: Sony Pictures Home Entertainment via 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.