Biljetterna Till “Bad Neighbours” Släpps På Onsdag!

z

Jag vill först meddela att biobiljetterna till “Bad Neighbours“* kommer att släppas på onsdag (7/5) och filmen har svensk, norsk och amerikansk biopremiär på fredag (9/5). Om du vill bli påmind om när biljetterna släpps, gå då till sf.se och fyll i din mejladress eller mobilnummer.

Den svenska officiella hemsidan, neighboursfilmen.se, har blivit uppdaterad med en ny bild på Zac och den finns nu i galleriet.

När jag besökte mina släktingar i Stockholm i påskas gick jag förbi biograf Sergel och såg att de hade satt upp en affisch för filmen så jag tog en bild på den. Igår såg jag även att där var en annons för filmen i Kvällsposten/Expressen och dessa två hittar du också i galleriet.

Sist, men inte minst vill jag berätta att jag nu valt ut tre vinnare som kommer få två biljetter var till “Bad Neighbours” och vinnarna är…

– Frida Elmgren
– Michaela Ambjörnsson
– Paula Greij

“Bad Neighbours” | Promotion | Biograf Sergel, affisch | Scan, Kvällsposten/Expressen

z  z  z

Bildkällor: 1 | 2

* I USA heter den “Neighbors”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.