Vanessa Tillbaka I LA Efter Ashleys Möhippa

VA

Vanessa är nu tillbaka hemma i Los Angeles igen efter att spenderat helgen i Miami där hon och vännerna firat Ashley Tisdales möhippa. Jag är nästan lite avundsjuk på deras solbränna, men som tur är kommer solen hålla sig framme i några dagar innan det går över till “svensk sommar”.

I galleriet finns nu nya bilder från Miami samt bilder från när tjejerna anlände till flygplatsen i Los Angeles igår (19/5) och bilder från när V sågs anlända till ett pilatespass i Studio City tidigare idag.

På en yacht i Miami – 14.05.18

 v v v v v v

Bildkällor: 1 | 2 | 3

Anländer till LAX – 14.05.19

v v v v v

Bildkällor: 4 | 5

Anländer ett pilatespass i Studio City – 14.05.20

v v v v v

Bildkälla: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.