Vanessa får matlagningskurs av Cristina Bowerman

Vanessa Hudgens

Det är inte varje dag man får lov att laga mat med en mästerkock, men det var precis vad Vanessa, Stella och Austin gjorde förra veckan när de fick en privat matlagningskurs av Michelin-kocken Cristina Bowerman i Vanessas hem i Los Angeles. Bowerman, som nyligen startade cateringfirman Crateful i LA, flögs in från Rom för laga salta fladdermuskakor, tryffelrisotto och zucchinispagetti tillsammans med trion.

Italian food and bat cookies! – Vanessa Hudgens

Om du vill baka de salta fladdermuskakor så kan du göra det för People magazine publicerade receptet på sin hemsida 🙂

Salta fladdermuskakor

4,5 dl mjöl
3, 5 dl riven parmesanost
85 g osaltat smör
2 ägg
Salt och peppar

  1. Sätt på ugnen på 177 grader
  2. Blanda långsamt alla ingredienser i en skål
  3. Låt blandningen stå i frisen 2-5 minuter
  4. Rulla ut degen på en jämn yta
  5. Tryck ut kakorna i olika former (Det går bra att använda t.ex pepparkaksformar)
  6. Grädda i ugnen i ca 12-14 minuter tills kakorna fått en ljusbrun färg. Låt stå och kallna i 15 minuter innan du servera.

Källa: PEOPLE

Matlagningskurs med Cristina Bowerman – Oktober 2015

vh vh vh vh vh

Bildkälla: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.