Zac | “Dirty Grandpa” får biopremiär den 11 mars

Zacefron

Här kommer både en positiv och en mindre positiv nyhet.

Under de senaste veckor har jag haft kontakt med Disney som har rättigheterna till “Dirty Grandpa” i Sverige och veckan innan biopremiär i USA skrev de att den eventuellt inte skulle släppas på bio här. Idag fick jag dock ett glädjande besked och det är att filmen kommer få svensk biopremiär den 11 mars. Det mindre positiva är att den endast kommer visas på ett par biografer och vilka de är vet jag inte än. Jag kommer självklart hålla dig uppdaterad om vilka städer den kommer visas så håll utkik på Breakingfree.se under de kommande veckorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.