Se “Dirty Grandpa” via SF Anytime och iTunes

Disney har ännu inte gått ut med något datum för när “Dirty Grandpa” med Zac, Robert De Niro, Zoey Deutch, Julianne Hough och Aubrey Plaza kommer släppas på DVD och Blu-ray i Sverige. Däremot kan du från och med idag hyra filmen via antingen SF Anytime eller via iTunes 🙂

Officiell svensk synopsis:

Jason är en vecka bort från att gifta sig med sin chefs kontrollerande dotter, något som kommer att ta honom närmare delägarskap på advokatbyrån. När Jason luras att köra sin svärande farfar, Dick till Daytona för ”spring break”, är hans stundande vigsel plötsligt i fara. Men på den galna resan upptäcker Dick och hans sonson att de kan lära av varandra och knyta ett band de aldrig tidigare haft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.