“The Disaster Artist” får svensk biopremiär den 9 februari

The Disaster Artist” med James Franco och Dave Franco i huvudrollerna går upp på de svenska biograferna den 9 februari. I filmen som redan nu är populär bland kritiker och fans gör Zac en cameo som du inte kan missa.

Boka dina biobiljetter via sf.se.

THE DISASTER ARTIST är komedin som tar oss med bakom kulisserna av “The Room” – filmen som uppmärksammades stort över hela världen när den kom, då den anses vara den bästa sämsta filmen någonsin gjorts.
Här får vi följa den excentriske Hollywood-outsidern Tommy Wiseau (James Franco) vars passion för sitt filmskapande är lika stor som hans metoder är ifrågasatta. The Disaster Artist påminner oss om att det finns mer än ett sätt att bli en legend, samt om att det finns ingen begränsning i vad man kan åstadkomma – om man inte har någon som helst aning om vad man håller på med…
I övriga roller ser vi bl a Dave Franco, Seth Rogen, Kristen Bell och Zac Efron. Filmen är Golden Globe nominerad i två kategorier, Bästa film- musikal eller komedi och Bästa manliga huvudroll- musikal eller komedi. –  TWENTIETH CENTURY FOX SWEDEN

 

“The Disaster Artist”

da  ze

Bildkällor: 1 | 2 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.