Zac på Golden Globe galan

Zac var i söndags på  årets Golden Globe gala där han presenterade ett klipp från “The Greatest Showman“, se klippet nedan. Galleriet är även uppdaterat med bilder från galan.

The Greatest Showman” var nominerade till tre priser “Bästa film – musikal eller komedi”, “bästa originallåt – film” (“This is me”) och “bästa skådespelare – musikal eller film” (Hugh Jackman) och filmen tog hem priset för bästa låt i en film 🙂 Ett stort grattis till Benj Pasek och Justin Paul som skrivit låten och till Keala Settle som sjunger den.

Jag var och såg filmen för två veckor sedan och gillar du musikaler precis som jag då kommer du älska filmen. Den är kanske en aning förutsägbar, men vad gör det när den innehåller fantastiska musikalnummer!! Det var kul att “This is me” vann pris på GG för det är en av mina favoritlåtar.

Intervjuer och videoklipp från Golden Globe 2018

Intervjuer från pr-turnén för “The Greatest Showman”

 

Golden Globe galan – 18.01.07

vh ze ze ze ze ze ze ze

Bildkällor: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.