Vanessa i Jonas Åkerlunds nya film “Polar”

Vanessa spelar just nu in den nya actionthrillern “Polar” i Toronto med bland annat den danska skådespelaren Mads Mikkelsen och filmen regisseras av ingen mindre än den svenska regissören Jonas Åkerlund. Katheryn Winnick och Matt Lucas medverkar också i filmen som förväntas ha premiär på Netflix under 2019.

Filmen är baserad på den tecknade serien “Polar: Came with the cold” där Mads spelar huvudrollen Duncan Vizla A.K.A the Black Kaiser som arbetar som lönnmördare men bestämmer sig för att dra sig tillbaka. Detta uppskattas inte av hans före detta arbetsgivare som därför skickar ett gäng med yngre mördare för att tysta honom. Duncan har inget val utan att återvända till den undre världen som han trodde att han lämnat och där måste han använda all sin kunskap för att undkomma hans fiender och rätta en oskyldig kvinna.

Källor: Comingssoon,net Variety.com, TT

“Polar”  – Bakom kulisserna

vh

Bildkällor: 1 |

Biggest sticks I’ve seen ??

Ett inlägg delat av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

??I didn’t chop my foot off so I’d say I did quite well. ????

Ett inlägg delat av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.