3 filmer med Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens är kanske mest känd för sin roll som Gabriella Montez i filmen High School Musical samt uppföljarna High School Musical 2 och High School Musical 3: Senior Year. Här är tre andra filmer där hon medverkar och väl värt att kolla närmare på.

Freaks of Nature

Vanessa Hudgens spelar rollen som Lorelei, den hetaste tjejen i skolan. Det är en film fylld av människor, vampyrer och Zombies i den lilla staden Dillford i Ohio. När staden blir attackerad av aliens börjar märkliga saker att hända. Samma år filmen spelades in var Vanessa Hudgens indragen i den stora IT-läckan, där nakenbilder på kändisar florerade på sociala medier. När filmen väl kom ut 2015, hamnade den lite i skymundan, vilket är synd, då den bjuder på rejält med underhållning.

Polar

Denna film som är baserad på en grafisk novel av Dark Horse Comics har vår egna storstjärna Jonas Åkerlund bakom kameran. Det är en actionfilm som ser väldigt snygg ut och tempot är skruvat på max genom hela filmen. Vanessa Hudgens som spelar rollen som Camille, får vissa upp sina talanger i samspel med bland annat Mads Mikkelsen. Det blir en hel del skjutande och snabba vändningar. Dansken spelar en lönnmördare som hamnar mitt i en soppa av olika uppdrag och hämdaktioner. Filmen är från 2019 och finns tillgänglig på Netflix. Allt man behöver göra är att fylla en skål med popcorn, så finns här underhållning för en hel kväll.

Machete Kills

Vanessa Hugens spelarrollen som Cereza i denna fartfyllda actionfilm. USA:s president anlitar en grupp för att krossa kartelledaren Mendez, som under en tid har hotat USA med att avfyra en missil. Uppdraget visar sig vara allt annat än enkelt då missilen verkar vara kopplad till ledarens eget hjärta. Handlingen går ut på att desarmera bomben innan det är försent.