Zac Efron Och Vanessa Hudgens Sverigebesök 2008

zanessa

Mellan den 28-29 september 2008 besökte Zac Efron och Vanessa Hudgens Sverige för att göra reklam för “High School Musical: Sista Året“. Jag bestämde mig för att skapa en specialsida, där jag har samlat allt som är relaterat till deras Stockholms besök. På den här sidan kan ni hitta allt ifrån videoklipp från galapremiären, bilder, tidningsurklipp med mera.

Har ni något som ni vill dela med er av ifrån skådespelarnas Sverigebesök i form av videor, bilder, tidningsurklipp, fan-berättelser med mera? Då får ni gärna maila dom till mig så lägger jag upp dom här på sidan.

Jag fick möjligheten att gå på galapremiären, som ägde rum på biograf Sergel i Stockholm den 28 september 2008, och det är en dag jag tror att jag aldrig kommer att glömma. Att få gå på röda mattan och få se och vara i samma lokal som Zac och Vanessa var en stor upplevelse.

Bilder från deras besök – Klicka här
Intervjuer och videoklipp – Klicka här
Övrigt (msnikoner) – Klicka här

Min uppdatering från den 29 september 2008

“Var ska jag börja? Jo, jag hade en underbar kväll igår! Det hoppas jag att alla andra också hade som hade chansen att se förhandsvisningen “High School Musical 3: Sista Året” igår. När jag och mina kusiner kom fram till biograf Sergel igår var där inte så många personer som stod och väntade, men denna skara blev bara större och större.

Efter en tid skulle jag gå och stå bland pressfotograferna, men jag fick tyvärr gå därifrån innan Zac och Vanessa skulle komma annars hade inte jag kommit in på biografen. Sagt och gjort jag gick på den röda mattan (den som sedan Zac och Vanessa gick på 🙂 ) och sedan gick jag in och satte mig med mina kusiner.

När vi satt i salongen hade de ett filmteam utomhus så vi såg exakt vad som hände på röda mattan, medan vi satt i salongen. Till slut kom Zac och Vanessa upp på scenen framför bioduken och svarade på några frågor och ni kan säkert tänka er vilken liv där var då.

Om ni undrar, Zac är lika snygg i verkligen som på bild om inte snyggare 🙂 Och Vanessa var lika vacker som alltid. När de hade svarat på frågorna gick de utifrån salongen och efter det började filmen.”

Sara
Breakingfree.se

……………………………………………………
Senast uppdaterad: 1 december 2013

One thought on “Zac Efron Och Vanessa Hudgens Sverigebesök 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.