Sharpay’s Fabulous Adventure

Disney Channel släppte 2011 en “High School Musical” spin-off film som fick namnet “Sharpay’s Fabulous Adventure“.

sharpayboiDen här DCOM-produktionen hade premiär i början av 2011 och Ashley Tisdale var verkställande producent och till sin hjälp hade hon Barry Rosenbush och Bill Borden och dessa känner hon väl till då de har arbetat med “HSM“-filmerna. Manuset till filmen skrev av Robert Horn.

Sharpay’s Fabulous Adventures följer Sharpays resa mot Broadway. Hennes stora genombrott blir när hon upptäcks av en talangscout, då hon och hennes hund Boi uppträder på en välgörenhets gala. Sharpay och Boi flyttar till New York, men teatern innebär hård konkurrens och inget blir som hon har tänkt sig, speciellt eftersom hon möter sin rival i en Broadway stjärna.

The Great White Way är någonting Ashley alltid har drömt om, särskilt efter hon har allt hon drömt om. Livet i en storstad är en chock, men ett ännu större bombnedslag är att hon upptäcker att Broadway inte är någonting för henne, utan för hennes hund Boi.
Hon sätter sin besvikelse åt sidan för att göra sin hund Boi till den mest fantastiska hundstjärnan på Broadway i tron om att hans berömmelse också ska bli hennes (trots allt är det hon som håller i kopplet). Snart träffar Sharpay en ny vän vid namn Callem, som är en studentfilmare,  och han finner henne till att vara ett fascinerande ämne.  Samtidigt finner Boi sin egen kärlek i New York.
Källa: Ashleytisdale.comJJJ

En recension av filmen kan du läsa genom att klicka här.

SFA

Bildkällor: ©Disney

……………………………………………………
Senast uppdaterad: 4 januari 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.