Om bloggen

Det här är en fanblogg för alla som älskar Zac Efron och Vanessa Hudgens. Här kan du läsa allt om deras bakgrunder och vilka filmer och andra sammanhang de medverkat i. Det blir intervjuer och forum om dessa två fenomenala stjärnor. Här går vi ned på djupet vilka de är och svarar på frågan om de fortfarande är ett par eller inte. Om vi backar bandet lite, vilka är dessa två människor som har så många fans världen över?

Zac Efron

Zac Efron är en amerikansk skådespelare och sångare som föddes 1987 i San Luis Obispo i Karlifornien. Hans fullan namn är Zachary David Alexander Efron. Skådespelarkarriären tog fart i början av 2000-talet, då han blev en riktig tonårsidol efter sina huvudroller i bland annat High School Musical och Hairspray. Här på bloggen går vi igenom alla filmer han medverkat i och vilka som är på kommande. Fram till 2010 hade han ett förhållande med Vaness Hudgens, som är den andra halvan på denna fanblogg.

Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens är född 1988 i Salinas i Kalifornien. Hon är sångare och skådespelare, och har främst gjort sig känd genom filmer som High School Musical med uppföljarna High School Musical 2 och High School Musical 3: Senior Year. År 2006 kom hennes första singel ut, under namnet Come Back To Me. Hon har haft ett förhållande med skådespelaren Zac Efron och rykten gör gällande att de på senare tid börjat dejta igen. Här på bloggen går vi igenom hennes karriär och all annan info som alla fans längtar efter.