Om stjärnorna Zac Efron och Vanessa Hudgens

Det här är en blogg för alla fans som gillar skådespelarna Zac Efron och Vanessa Hudgens. Båda har haft otroliga karriärer och stundtals även dejtat varandra. Det finns miljontals fans världen över som följer dessa två talangfulla personer

Zac Efron

Zac Efron har vunnit många tonårshjärtan efter sin roll som Troy Bolton i Disneys olika produktioner med High School Musical. Det har gått många år sedan han figurerade i de sammanhangen och idag är han en fullfjädrad skådespelare vi ser. Han har medverkat i allt från Baywatch till att ha spelat huvudrollen som seriemördaren Ted Bundy i Netflixfilmen ”Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.”

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens karriär tog sin början precis som Zac Efron, i Disneys High School Musical 2006, och har sedan dess gett ut två musikalbum och medverkat i en rad filmer. Den senaste filmen i raden är en romantisk komedi, där en riddare från medeltiden kommer på besök i nutiden. Även Vanessa Hudgens har visat prov på att kunna leverera i många olika sammanhang.

Kärleksrelationen

Många fans talar naturligtvis fortfarande om kärleksrelationen mellan Zac Efron och Vanessa Hudgens. Det var många fans hjärtan som brast när det tidigare paret deklarerade att de gått ifrån varandra. Vanessa berättade i många intervjuer att det var hon som tog det första steget att göra slut. De båda träffades under inspelningen av High School Musical och det var alltså inte bara deras båda karaktärer som föll för varandra. Hudgens har även sagt att det var många tjejer som sprang efter Efron, och att detta gjorde henne trött på relationen. Hur det nu ligger till med den saken får nog alla fans tålmodigt avstå från att veta. Men intresset för deras relation har fortsatt växa och emellanåt går det rykten om att de börjat hitta tillbaka till varandra. Måhända är detta mer av en önskedröm för alla inbitna fans världen över.