top of page
Coachningssamtal

Vad längtar du efter på din arbetsplats?

Självkänsla

Du vill trivas med dig själv och känna dig bra oavsett dina prestationer eller andras åsikter om dig på jobbet.

Meningsfullhet

Du känner meningsfullhet då du dagligen får göra något som känns viktigt för dig i ditt arbete.  Den här känslan bidrar till en generell tillfredställelse hos dig, skapar motivation och engagemang. 

Autencitet

Du vill kunna vara vara dig själv och känna dig passionerad över dina arbetsuppgifter på jobbet. Att ditt arbete går i linje med dina egna värderingar och mål i livet!

Närvaro

Du längtar efter att vara fullständigt uppslukad av det du gör, tiden bara flyger förbi samtidigt som du fylls av tillfredställelse när uppgifterna blir klara i tid. 

Glädje & passion

Du känner pirr i kroppen när du vaknar på morgonen och inser att du ännu en arbetsdag ska få göra det du älskar att göra.  

Acceptans

Du vill känna mindre motstånd och mer flow på jobbet. Du ser möjligheter och lösningar där andra ser problem. 

Upplevde du att någon eller flera områden passar in på dig? Eller gav det insikter om något annat du drömmer om? Kanske är det dags att du tar tag i den där förändringen som du längtat efter?
Jag hjälper dig!!

Coachningsprocessen

Resan mot ditt drömjobb!

planering Travels

Identifikation

Med hjälp av dina värderingar identifierar vi vad som gör att du inte trivs i din nuvarande arbetssituation och hur du skulle vilja ha det istället. Längtar du efter ett nytt jobb? Förändrade arbetsvillkor? Nya arbetsuppgifter?

Berg Möt Lake

Hållbara mål

När du valt förändringsområde tittar vi på dina förutsättningar och behov. Tillsammans sätter vi upp mål och gör upp en plan som är hållbar för dig och din arbets- och livssituation. 

Coachningssamtal

Ditt recept för framgång

När målet är tydligt skräddarsyr vi tillsammans DITT recept för framgång. Receptet består av vilka prioriteringar du behöver göra, olika verktyg och övningar som kan hjälpa dig och du kan ha nytta av för att nå dit du vill! NU KÖR VI!

Mountain Sunset

Ida

"Du skapar genuina och fina möten där man känner sig upplyft efteråt och man känner (oavsett hur man kände sig innan mötet) att man är påväg åt rätt håll!"

Boka samtal med mig!

Låt oss inte vänta en sekund till med att ta steget mot att hitta drömjobbet eller tillvaron som passar DIG. Skriv vad du vill ha hjälp med och vilket typ av samtal du önskar (se lista nedan) så anpassar vi upplägget efter dig. 

Nu kör vi!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Wohoo, nu kör vi!

Investering

Komma igång samtal

För dig som vill göra en förändring men inte vet hur du ska börja. 300 SEK för en 30 min kickstart. Kan utnyttjas en gång!

Boostsamtal 90 minuter

För dig som är relativt självgående med tydliga mål, men behöver en energiboost lite då och då. Kanske har du kört fast, tappat motivation eller inspiration (rekommenderas 1 gång/mån, 1200 SEK).

3 samtal á 60 minuter

Till dig som önskar regelbunden uppföljning. Vi gör en plan och sätter upp mål som passar DIG. Du arbetar aktivt med övningar och verktyg mellan träffarna, 2500 SEK.

Sommarcoachning start v.26 & 27

Under 2 månader får du träffa mig varannan vecka (totalt 5 samtal á 45 minuter) där vi tillsammans bearbetar två av dina utvalda fokusområden för att du ska komma tillbaka till jobbet med energi, inspiration och en känsla av tillfredställelse! 4000 SEK.

Sociala medier

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page