top of page
_edited.jpg

Vad längtar du efter?

Självkänsla

En stark självkänsla är en viktig grundpelare för att trivas med dig själv och känna dig bra oavsett dina prestationer eller andras åsikter om dig.

Meningsfullhet

Uppelever du meningsfullhet genom att göra något som känns viktigt för dig? Meningsfullhet kan bidrar till ökad tillfredställelse, prestation, motivation och engagemang. Det kan även leda till minskade stress, självförverkligande och lycka.

Autencitet

Känner du att du kan vara precis den du vill vara och göra det du vill innerst inne? När du lever autentiskt lever du efter dina egna värderingar och mål i livet. 

Närvaro

Känner du att du kan vara närvarande i ditt liv eller lever du ofta i framtiden eller det förgångna? Tar du medvetna val eller låter du livet "hända"?

Att kunna vara här och nu är en viktig pusselbit för att känna glädje, tacksamhet och känsla av kontroll i livet.

Glädje & kärlek

Trivs du med ditt liv och får ditt vardagsliv dig att känna glädje? Gör du något du älskar eller brinner för antingen på arbetsplatsen eller som hobby?

Acceptans

Känner du att du kan acceptera när det behövs? Acceptans är motsatsen till motstånd och är viktigt för att vi ska må bra. När vi släpper in mer acceptans i våra liv skapar vi flow, inre harmoni och bättre relationer både till oss själva och andra. 

Upplevde du att någon eller flera områden passar in på dig? Eller gav det insikter om något annat du drömmer om? Kanske är det dags att du tar tag i den där förändringen som du längtat efter?
Jag hjälper dig gärna!

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal!

Vi träffas och du får berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med och samtidigt se om jag är rätt stöttepelare för dig.

Nu kör vi!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Wohoo, nu kör vi!

Investering

Psst... du som är student betalar endast 40 % (!!) av ordinarie pris vid uppvisande av studentintyg! <3
Studentsamtalen är 45 min långa.

1 session

1000 kr för 1h samtal.

3 sessioner

2750kr för 3 x 1h samtal.

5 sessioner

4400kr för 5 x 1h samtal.

10 sessioner

8500kr för 10 x 1h samtal.

Sociala medier

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page