top of page
Vinterlandskap

"Försök inte passa in i en mall som du själv inte varit med och utformat."

Coachningsprocessen

Din resa mot ett autentiskt liv!

planering Travels

Identifikation

Om du själv inte redan identifierat vad du vill jobba med undersöker vi tillsammans vad det skulle kunna vara för något. Kanske behöver du inte byta arbetsplats, bara arbetsuppgifter eller arbetsätt för att du ska trivas? Dina värderingar blir en indikation på vad du skulle må bra av.

Berg Möt Lake

Hållbara mål

När du valt förändringsområde tittar vi på dina förutsättningar och behov. Tillsammans sätter vi upp mål som är hållbara för dig och din arbets- och livssituation. Utefter hur lång eller kortsiktigt mål du har ger jag förslag på antal samtal och frekvens (givetvis är det du som tar beslutet i slutändan).

1.jpg

Ditt recept för framgång

När målet är tydligt skräddarsyr vi tillsammans DITT recept för framgång. Receptet består av vilka prioriteringar du behöver göra, olika verktyg som kan hjälpa dig, övningar och tankesätt DU kan ha nytta av för att nå dit du vill! NU KÖR VI!

Coachningen sker online och du har alltid rätt till ett kostnadsfritt 30 min konsultationssamtal där du får träffa mig och vi gör upp en potentiell plan innan du bestämmer dig för att gå vidare.

Ida

"Du skapar genuina och fina möten där man känner sig upplyft efteråt och man känner (oavsett hur man kände sig innan mötet) att man är påväg åt rätt håll!"

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal!

Wohoo, nu kör vi!!

bottom of page